Confidential

Interim CRM-analytiker

För en av bankernas räkning söker vi nu en interim CRM-analytiker med start i december och fram till den första september 2023.

Du blir en del av ett engagerat team och en viktig medlem av enheten Portfolio Management inom Commercial Excellence Sverige, som ansvarar för bankens marknadsföring, CRM och webbplats riktade mot privat och företagskunder.

I rollen kommer du planera, bygga, genomföra, förvalta och utvärdera resultat av ad-hoc och händelsestyrda, automatiserade kommunikationer i alla kanaler. Du är proaktiv och identifierar nya affärsmöjligheter både för våra kunder och för banken genom målgruppsselektering, dataanalys och modellering. Samtidigt jobbar du med ständiga inkrementella förbättringar av löpande aktiviteter. Du kommer att ha ett nära samarbete med kollegor inom Marknad, Digital Sales, analytiker i vår nordiska organisation, olika triber i vår utvecklingsorganisation, bankens affärsområden Business- och Personal Customer, mm

För att trivas i den här rollen tror vi att du är initiativrik, lösningsorienterad och har förmågan att konkretisera och genomföra dina idéer. Du är välorganiserad, hanterar utan problem flera uppgifter samtidigt och gillar att jobba i ett högt tempo. Vidare har du en pedagogisk förmåga att förmedla dina analyser i affärsförståelse, kundinsikter och aktiviteter.

Du har också ett analytiskt mindset och ett faktabaserat förhållningssätt. Du är resultatorienterad, leveranssäker, positiv och proaktiv, och en naturlig relationsskapare som ser samarbete som en del av din vardag. Du är noggrann, självständig och flexibel i ditt sätt att arbeta.

Vi tror att du har:

·      Cirka 5 års relevant erfarenhet, gärna som CRM-analytiker.

·      Erfarenhet av att ha jobbat med SAS och SQL, samt mycket goda kunskaper i Excel.

·      Kunskap inom SAS360 och SAS Marketing Optimization är meriterande, men inget krav.

·      Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift.