Lannebo Fonder

Kundansvarig Institutioner

Lannebo Fonder är ett oberoende fondbolag inriktat mot aktiv förvaltning av aktie- och räntefonder. Bolaget grundades år 2000 och är idag ett av de större fristående fondbolagen i Sverige med ett förvaltat kapital på drygt 70 miljarder SEK. Vi är 50 anställda med kontor i Stockholm och Köpenhamn. Våra kunder består av såväl privatpersoner som stora institutioner.

Om tjänsten

Som Kundansvarig Institutioner kommer du att vara en nyckelperson i Lannebo Fonders satsning på att stärka deras relation och närvaro bland institutionella kunder i Sverige. Kundgruppen innefattar aktörer såsom stiftelser, pensionskassor, fackförbund med flera. Den största delen av din tid kommer ägnas åt att växa affären genom nya kunder och samarbeten, men även att säkerställa hög kundnöjdhet bland redan befintliga kunder.

Lannebo fonder har befintliga och även potentiella kunder runt om i landet vilket innebär att du som Kundansvarig Institutioner kommer att tillbringa en del av din tid på resande fot. I rollen rapporterar du till försäljningschef.

Dina möjligheter

Hos oss möter du en framgångsrik och entreprenörsdriven miljö med korta beslutsvägar där du själv har möjlighet att utforma och lägga upp ditt arbete. Är du rätt person för oss har du möjlighet att bli en del av ett unikt bolag i stark tillväxt med fantastiska medarbetare.

Erfarenheter och kompetenser

  • Minst 3 års erfarenhet av försäljning inom finanssektorn, eller närliggande sektorer med liknande typ av försäljning, med dokumenterat goda resultat.
  • Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska, i både tal och skrift.
  • Meriterande är akademisk utbildning inom finansiering, nationalekonomi, marknadsföring, eller likvärdig utbildning.

Personliga egenskaper

Du är initiativrik, säljinriktad, självgående och har en stark ansvarskänsla. Du agerar strukturerat och är en god kommunikatör i både tal och skrift, med hög social kompetens och arbetsmoral.

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Alma Bombier
Talent Acquisition Specialist
+46 735 08 35 86
Louise Jonsson
Talent Acquisition Consultant & Coach
+46 739 46 86 44