Lindskog Malmström Advokatbyrå

Juristassistent

Lindskog Malmström Advokatbyrå erbjuder kvalitativ och engagerad rådgivning inom områdena allmän affärsjuridik, fastighets- och miljörätt, private law, obeståndsrätt samt skatterätt. Byrån har idag ca 45 medarbetare och vi sitter i centralt belägna lokaler vid Norrmalmstorg i Stockholm (läs gärna mer på www.lmlaw.se). 

Lindskog Malmström har en lång historia av att vara en engagerad och rådgivande partner åt våra klienter. Hos oss står klienterna i fokus och vi strävar efter att överträffa deras förväntningar i allt vi gör. För att lyckas med detta arbete har alla i vårt team en viktig roll – oavsett om du arbetar som jurist eller administrativt. Med en ökad efterfrågan på våra tjänster söker vi nu en juristassistent att bidra till vår gemensamma mission.

Om rollen

Som juristassistent förväntas du assistera delägare på byrån med diverse administrativa uppgifter. Rollen erbjuder varierande arbetsuppgifter vilket ställer krav på din förmåga att prioritera och planera samtidigt som du måste vara flexibel för nya prioriteringar. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är dokumenthantering, korrekturläsning, förberedelser av ärendedokument- och presentationer samt kontakt med externa parter som myndigheter, banker och tingsrätt. 

Du ingår i ett team om 3 andra juristassistenter och erbjuds möjlighet att arbeta med olika rättsområden och delägare. Vårt kontor är beläget fina lokaler på Norrmalmstorg i Stockholm.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning och som har några års erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter. Erfarenhet från affärsjuridisk byrå eller annan byråverksamhet anses meriterande. Du bör ha goda kunskaper i Office-paketet. 

Som person har du en hög personlig mognad och ett starkt driv där du trivs med att arbeta självständigt och proaktivt. Du bör ha en god kommunikativ förmåga och vara trygg att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Att arbeta noggrant och strukturerat faller sig naturligt för dig. Då arbetet innebär mycket kontaktytor internt och externt bör du vara utåtriktad och social för att trivas i rollen och samarbeta med andra.

Vad erbjuder vi dig?

Vi arbetar i en välkomnande och inkluderande miljö där din kompetens och ambition tas tillvara på bästa sätt. Du möter inspirerande människor med tydliga mål och en gemensam vilja att vara verksamma på en lika välrenommerad byrå som trivsam arbetsplats.

Vi vill bygga långsiktiga relationer, både med våra medarbetare och våra klienter, och det gör vi bäst genom att låta sunda värderingar och arbetssätt genomsyra hela verksamheten. Hos oss finns alla möjligheter till personlig och professionell utveckling.

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Sandra Ekdahl
Talent Acquisition Consultant
+46 720 83 26 35
sandra.ekdahl@headagent.se