Executive Search Consultant

Head Agent är en del av Head Agent Group som består av Head Agent Sweden, Executive Broker och irecommend. Inom gruppen har vi olika metoder för att hitta rätt kompetens till våra kunder. Samtliga bolag har samma grundare och vi har ett mycket nära samarbete med varandra.Vi har ständigt örat ut mot marknaden för att snappa upp nya behov och de senaste trenderna.

Head Agent är stolt Mästargasell vilket betyder att vi blivit Gasellföretag de senaste fyra åren!

Head Agents fokus är chefstillsättning inom områdena general management, marknad, försäljning och affärsutveckling. Vi arbetar också med styrelsetillsättning inom ramen för Board Agent. Våra erfarenheter av att arbeta med ambitiösa kravprofiler har givit oss en djup kunskap om många olika branscher. Våra uppdragsgivare finns främst inom det privata näringslivet och entreprenörsbolag med stor andel uppdrag inom transformationsarbete, digitalisering och kundcentrering. Head Agent besitter god kunskap inom nya och nydanande kompetensområden. Vårt arbetssätt bygger på att arbeta med långsiktiga kundrelationer vilket gör att nästan alla våra kunder är återkommande.

 Hos oss är det resultatet av ditt arbete som räknas, vilket innebär att du har stor frihet under ansvar. Vi som arbetar här brinner för vårt arbete och ger oss inte förrän vi nått hela vägen. Vi känner passion för vårt arbete att hitta den optimala matchen.

Arbeta hos oss

Som konsult ansvarar du framförallt för kundrelationer med några av Sveriges starkaste varumärken. Tillsammans med en kollega projektleder du rekryteringsprocesser internt såväl som mot kund och kandidat på bästa möjliga sätt. Du älskar nätverkande och har ett eget som spänner över många branscher, och du drar stor nytta av dina tidigare år i näringslivet.

Vi tror att du drivs av att göra affärer. Du gillar att arbeta med tydlig målbild och deadlines, är relationsskapande och förtroendegivande i din person och har ett sinne för detaljer i en omväxlande arbetsmiljö!

Bakgrund och tidigare erfarenhet

  • Akademisk examen
  • Framgångsrik karriär i chefsroll inom någon av områden marknad, affärsutveckling och försäljning
  • Tidigare erfarenhet av att rekrytera team och personbedömning
  • Dokumenterad erfarenhet av att driva affär och försäljning

Hör av dig om du vill vara med och bidra!

Visa alla.

Tillbaka till jobba hos oss på Head Agent.

Nam porttitor blandit accumsan. Ut vel dictum sem, a pretium dui. In malesuada enim in dolor euismod, id commodo mi consectetur. Curabitur at