Mentions.

Publikationer skrivna av eller om Head Agent.

Följ oss i sociala medier.
Andrea Strand
Marketing Manager / Senior Advisor

+46 763 07 38 11
andrea.strand@headagent.se
Susanna Liljestam Heigard
Founding Partner

+46 704 82 82 91
susanna.liljestam@headagent.se
Kristina Bågstam Blom
Founding Partner

+46 704 45 92 92
kristina.bagstam-blom@headagent.se

Sagt om oss.

Head Agent var med BookBeat från början när vi skulle handplocka en kärna av nyckelkompetenser inom flera funktioner som ville vara med och bygga en helt ny verksamhet. De blev där inte bara en partner i rekryteringen utan med sin erfarenhet och nätverk även ett perfekt bollplank för att diskutera hur olika kompetenser och personligheter kunde komplettera varandra. Under hela processen var de otroligt målfokuserade och gav sig inte förrän att de hittat rätt genom att vara lyhörda för nya behov och förutsättningar som dök upp på resans gång.
- Niclas Sandin, CEO på BookBeat
Head Agent har varit en mycket viktig partner under uppbyggnaden av vår nya organisation i Sverige. På 6 månader har de hjälpt till att tillsätta över 10 personer inom nyckelpositioner på både ledningsgruppsnivå och på mellanchefsnivå inom framförallt Marknad och Sälj. De har ett väl etablerat nätverk av topptalanger och är snabba och effektiva i sitt arbetssätt. De har en utmanarmentalitet och levererar samma kvalitet som de stora rekryteringsfirmorna men med mer hunger och flexibilitet.
- Kristofer Tonström, VD på Omega Pharma Nordic
Head Agent har varit en utmärkt partner till oss i våra rekryteringsprocesser. Genom stor förståelse för vår kultur, samt genom att snabbt anpassa sig till vårt flexibla sätt att rekrytera, har Head Agent levererat toppkandidater i samtliga samarbeten med hög effektivitet och stor träffsäkerhet.
- Mathias Timell, Talent Acquisition Delivery Lead på Klarna
Jag har haft väldigt bra upplevelser av att jobba med Head Agent under rekryteringsprocesserna jag ansvarat för. De är genuint intresserade, ställer många följdfrågor, lägger mycket tid på kandidatpresentation och är väldigt raka, proffsiga och lätta att ha att göra med. Full pott!
- Caroline Roth, Tidigare Group CMO på GANT
We have worked with Headagent in several processes and are so pleased by the engagement and professionalism they always show. And of course the fact that we always get a perfect result plays in, but even more important for us is that we at all times can feel assure that the candidates are being well taken care of.
- Marie Olsson Brown, Talent Manager på Bambora
Utan Head Agents hjälp hade vi inte fått tillgång till så här pass relevanta och inspirerande personer så snabbt och smidigt till vår styrelse. Head Agent har varit ovärderliga i arbetet att identifiera vilka erfarenheter som verkligen kan bidra till vår fortsatta tillväxt. Jag gillar deras moderna approach och fokus på vem som kan skapa värde och bidra till just vår affär snarare än vem som har flest års erfarenhet av styrelsearbete.
- Philip Haglund, CEO på Veckopengen / G!Mi

And the Gasell goes to...

Head Agent. Det är ofint att skryta, vi vet, men bakom DI Gasell-utmärkelserna ligger passionen att förändra en bransch och mycket hårt arbete. Thank you!