Om Head Agent.

En etablerad utmanare med stabil tillväxt.

Det som framför allt beskriver Head Agent är vilka vi är och vad som driver oss. Men, först lite kort om vad vi gör. Och sedan varför vi gör det.
Vi är ett Executive Search-bolag med fokus på tillsättning av chefer och nyckelpersoner inom Marknad, Försäljning och Affärsutveckling. Med en förankring och erfarenhet från operativa linjeroller agerar vi konsultativt och med en god förståelse för det arbete som ska genomföras i praktik. Långt bortom titlarna i en specifik bransch.

Vår passion.

Självklart är vi inte likadana allihopa, men vi står på samma värdegrund. Vi är ett gäng drivna och kunskapstörstiga personer som älskar att överträffa förväntningar. Vi brinner för att skapa värde genom att identifiera den optimala matchningen mellan ett företags behov av kompetens, dess kultur och en persons tidigare erfarenhet, personlighet och drivkrafter. För att lyckas krävs att vi etablerar en nära relation präglad av ömsesidigt förtroende, med båda parter. The Perfect Match Makers.

Head Agent på Instagram.

Följ oss i sociala medier.

Head Agent Group.

Konkurrensen att attrahera och behålla kvalificerad arbetskraft hårdnar alltmer. Här hittar du nya affärsinitiativ som komplement till vår kärnverksamhet Executive Search.

Kontakta mig, please.

Nu är det så att jag varken hinner, orkar eller vill läsa en massa om Head Agent. Hör av er till mig istället!

En snabb blick bakåt.

2010 grundades Head Agent av Susanna och Kristina. Fast beslutna att de både skulle och kunde skillnad i searchbranschen. Sen började det ta fart. Genom inspiration från framgångsrika bolag utanför den egna branschen och modet att agera annorlunda är idag Head Agent en etablerad spelare på marknaden.

Head Agent gjorde tidigt två viktiga val. Det första var att anställa personer med operativ linjeerfarenhet. Det ger större möjlighet att vara konsultativ. Det andra var att fokusera på kvalitet i leveransen. En nyckelfaktor för att kunna leverera med kvalitet är antalet researchers. På Head Agent har vi lika många researchers som konsulter. Det är ovanligt. Med oss har vi också haft en grundförståelse för att den som är kandidat idag kan vara din kund imorgon och att alla relationer är lika viktiga. Och bete oss därefter. Det är verkligen inte raketforskning, men det har belönats sig med Gasell-utmärkelse tre år i rad.

And the Gasell goes to...

Head Agent. Det är ofint att skryta, vi vet, men bakom DI Gasell-utmärkelserna ligger passionen att förändra en bransch och mycket hårt arbete. Thank you!

Map Image

Kungsgatan 28

Head Agent sitter på tredje våningen. Varmt välkommen!

Vägbeskrivning.
Ring om du inte hittar. 08 - 515 140 48