UC

Business Account Manager

UC AB är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag. I koncernen ingår även dotterbolagen UC Affärsfakta AB, UC Aktieadministration AB, UC Allabolag AB, UC Bostadsvärdering AB samt UC Marknadsinformation AB. UC ägs av de svenska affärsbankerna och våra cirka 300 medarbetare finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med hjälp av marknadens mest kompletta kreditupplysningar, unika analyser och effektiva lösningar brinner vi för att hjälpa våra kunder att fatta säkra affärsbeslut och utveckla lönsamma kundrelationer. Idag används UC:s tjänster av såväl stora som små företag inom många olika branscher och offentlig sektor samt av privatpersoner.

UC AB är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag. I koncernen ingår även dotterbolagen UC allabolag AB, UC Affärsfakta AB, UC Marknadsinformation AB och UC Bostadsvärdering AB. UC ägs av de svenska affärsbankerna och våra cirka 300 medarbetare finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med hjälp av marknadens mest kompletta kreditupplysningar, unika analyser och effektiva lösningar brinner vi för att hjälpa våra kunder att fatta säkra affärsbeslut och utveckla lönsamma kundrelationer. Idag används UCs tjänster av såväl små som stora företag inom många olika branscher, offentlig sektor samt av privatpersoner. Vår vision innebär att vara delaktig i alla de affärsbeslut som fattas på den nordiska marknaden.

UC söker en Business Account Manager till Kreditinformationstjänster (KIT) i Stockholm

UC befinner sig i en spännande fas med stort fokus på försäljning och produktutveckling och med ett starkt varumärke siktar de mot höga mål.

I rollen som Business Account Manager ansvarar du för den kommersiella relationen med kunderna i din kundportfölj, där du vårdar befintliga kunder samt rekrytera nya kunder genom att bearbeta strategiska prospekt till Kreditinformationstjänster (KIT). Där majoriteten av kunderna befinner sig inom bank och finans.

I rollen ansvarar du för att upprätta en plan för hur bearbetning ska ske för att säkerställa att UC når en hög kundlojalitet och optimerar sin försäljning. I rollen ansvarar du för att tillsammans med kunden arbeta med gemensam affärsutveckling, det vill säga dokumentera och framföra önskemål om kundens behov som kan föra UC snabbare mot uppsatta mål. Vid behov kommer du också att leda ett internt kundteam på Kreditinformationstjänster (KIT).

Erfarenhet och kompetens:

Vi söker dig som har:

• Ekonomisk högskoleutbildning i botten.

• Mer än 5 års dokumenterad erfarenhet inom komplex lösningsförsäljning samt erfarenhet av affärsutveckling. Erfarenheter från kredittjänster och/eller compliance är meriterande.

• Erfarenhet inom någon av följande branscher; bank/finans, betallösningar, e-handel, energi eller telekom.

Personliga egenskaper:

Som person bör du ha en hög analytisk förmåga då du behöver kunna identifiera vilka tjänster kunden behöver i sin kreditprocess. Vidare behöver du vara lyhörd för kundens framtida behov och önskemål då det ger UC viktig input om vilka tjänster som skall utvecklas. Du är driven och har en utåtriktad personlighet samt är smidig och professionell i dina relationer. Förutom kundkontakt kommer du att ha många kontaktytor internt på Kreditinformationstjänster (KIT) samt med övriga affärsområden och dotterbolag inom UC-koncernen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad på UCs kontor i Marievik i Stockholm.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Linda Elvelin Österman

tele: 073-508 35 86 linda.elvelin.osterman@headagent.se