Banqsoft

Banqsoft

Banqsoft levererar mjukvarulösningar för bland annat hantering av lån, leasing, lagerfinansiering och inlåning för finansbolag och banker. Kunderna är främst baserade i de nordiska länderna, Polen, Storbritannien och Baltikum, och inkluderar företag som ABN AMRO, Santander, Toyota Financial Services, Handelsbanken, AL Finans, Pohjola Bank och Scania Finans. Banqsoft har 150 anställda med kontor i Norge, Sverige, Finland och Polen. Banqsoft är ett helägt dotterbolag till KMD A/S.

ARBETSUPPGIFTER OCH ANSVARSOMRÅDEN

Banqsoft söker nu en dynamisk och driven Senior Key Account Manager med gedigen erfarenhet inom mjukvarulösning och ASP försäljning. Du kommer att ingå i det internationella säljteamet och rapportera till Sales Director. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att:

• Uppnå försäljningskvoter och tilldelade strategiska mål

• Se till att kundernas behov och förväntningar är tydligt definierade och uppfyllda

• Upprätthålla och utvidga relationer med viktiga konton och maximera affärsmöjligheter inom dem

• Ansvara för att utveckla nya kundrelationer samt leda redan befintliga kundrelationer inom Banqsofts samtliga marknader.

• Säkerställa exakt, konsekvent och snabb kommunikation med kunden

ERFARENHET OCH KOMPETENS

• 10+ års arbetslivserfarenhet från affärsutveckling och/eller komplex lösningsförsäljning, främst inom software och ASP försäljning

• Dokumenterad erfarenhet av att driva och hantera komplexa affärer

• Bekväm med att förhandla både inom verksamhet- och IT-chefer på CXO nivå

• Bra på att skapa förtroende och långa kundrelationer samt gillar att jobba både i grupp och självständigt

• Mycket goda kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift

PERSONLIG PROFIL

Du är engagerad och har starka sociala och kommunikativa färdigheter. Du är affärsmässig och lösningsorienterad med mycket driv samt målinriktad och har ett tydligt fokus på resultat. Du är positiv, flexibel, har hög integritet och vågar tro på dina egna idéer och driva igenom dem. Du har ett kritiskt och kravställande förhållningssätt, är självgående samt kan prioritera dina arbetsuppgifter då flera projekt drivs samtidigt.

VI ERBJUDER

Banqsoft erbjuder en central säljposition i ett företag med ambitiösa tillväxtplaner. Du kommer att vara en av nyckelpersonerna och har möjligheter att skapa din egen karriär och utveckling tillsammans med företaget.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Victoria Gillberg på 070-3006150, victoria.gillberg@headagent.se eller Sophie Sundberg på 0734444377, sophie.sundberg@headagent.se