Delta Projects

Commercial Director Sweden

Delta Project is a leading European ad-tech supplier. Delta Project offers a full stack programmatic platform for analysis, campaign management, advertising, machine learning, reporting, etc. Among the customers are several of the largest companies in the Nordic region. Delta has 50+ employees with offices in Stockholm, Oslo, Copenhagen, Düsseldorf and Amsterdam. https://www.deltaprojects.com/

Delta Projects är ett innovationsdrivet företag med en ambitiös tillväxtstrategi. Nu söker vi en Commercial Director för Sverige, som kan fortsätta bygga tillväxt och leda säljteamet.

Vi söker därför dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med försäljning av digitala produkter eller tjänster, gärna från snabbrörliga sammanhang. Har du erfarenhet från områden som t.ex. e-commerce, retail eller digital marknadsföring, ser vi detta som mycket meriterande.

Som person är du resultatdriven och trivs i ett bolag med stort innovationsfokus. Samtidigt är du en stabil ledare med god erfarenhet av att bygga säljteam och skapa resultat. Du kommer att ansvara för ett säljteam på ca 10 personer, och arbeta med frågor som rör säljutveckling här och nu, men också mer strategiskt med det som rör paketering och prissättning.

Du är någon som har gjort bra ifrån dig i dina tidigare roller och har framgångsrikt sålt digitala kundnära lösningar. Du känner fortfarande en stor motivation för att själv stänga affärer, men nu drivs du förmodligen även av att se dina medarbetare lyckas och utvecklas. I den aspekten har du arbetat framgångsrikt med att sätta effektiva strukturer och processer, gärna i ett större sammanhang med etablerad säljkultur. Samtidigt är du en intraprenör som drivs av förändring och nytänkande.

Vi söker dig som har

  • 8-10+ års erfarenhet från att sälja digitala tjänster/lösningar
  • Några års ledarerfarenhet över säljteam
  • Ett bra track-record i tidigare positioner
  • Mycket god erfarenhet av hela säljprocessen, med betoning på nya affärer
  • Drivet att själv stänga affärer, men även att coacha och lyfta andra
  • Vana av att sätta effektiva strukturer och processer
  • Ett genuint Intresse för digital innovation och utveckling
  • Akademisk utbildning, IHM, eller motsvarande

För mer information om rollen, vänligen kontakta ansvarig researcher Alexander Wik, alexander.wik@headagent.se (073-344 58 55) eller ansvarig konsult Karin Bergström, karin.bergström@headagent.se