Silva Sweden AB

Säljkoordinator

SILVA SWEDEN AB grundades 1933 då bröderna Björn, Alvar och Arvid Kjellström uppfann den första vätskefyllda kompassen. Några år senare, 1935, lanserades ytterligare en uppfinning och den första pannlampan – Zeiler. Än idag är kompasser, pannlampor och funktionella utomhusprodukter fortfarande i fokus för produktutveckling och innovation. SILVA har sitt huvudkontor i Stockholm, försäljningsbolag i Norge, Tyskland och UK samt distribution i Norden, Europa, Asien, Oceanien och Nordamerika.

Är du en outdoorperson som gillar äventyr? Är du bra på att skapa goda relationer och gillar att ha många bollar i luften? Vill du vara med på en spännande tillväxtresa? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag

Tjänsten som Säljkoordinator är en ny roll på Silva där du kommer få möjlighet att skapa egna rutiner och arbetsmetoder. Du kommer vara sälj- & marknadschefens högra hand och du kommer jobba dagligen med exportkunderna och se till att de har tillgång till relevant sälj- och marknadsmaterial samt ansvara för nyhetsbrev och säljinformation inom säljteamet och mot kunder. Du kommer även att själv ansvara för några av Silvas exportkunder, vara deras kontaktperson och se till att de får den service de behöver. Du kommer även att hjälpa till med att projektleda och genomföra säljkonferenser och mässor.

För att du ska passa för tjänsten ser vi att:

  • Du har relevant utbildning.
  • Du har erfarenhet av försäljning, kundservice och/eller administrativt arbete.
  • Du har erfarenhet av Excel, Word och Powerpoint.
  • Du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift. Fler språk är meriterande.
  • Det anses meriterande om du själv är intresserad av Silvas produkter och är en outdoor-person.

I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som är noggrann och ansvarsfull och som gillar att ha ordning och reda. Vi ser även att du är utåtriktad och trivs med att ha kundkontakt. Du jobbar nära både sälj- och marknadsteam men du jobbar under stort eget ansvar och av den anledningen ser vi att du är självständig och gillar att ta egna initiativ och komma med idéer på hur bolaget kan förbättras. Du behöver även kunna navigera i en ny roll, skapa nya rutiner och processer och samtidigt vara prestigelös.

Tjänsten är en heltidstjänst vid Silvas huvudkontor i Bromma med en flexibel ”arbeta-hemifrån-policy”.