Vilka vi är

Head Agent är ledande inom executive searchbranschen, och resan hit är med outtröttlig och passionerat arbete, men framförallt tack vare människorna som utgör Head Agent. Engagemang börjar här.

Självklart är vi inte likadana allihopa, men vi står på samma värdegrund, att skapa värde i människors liv varje dag. Vi har en stor respekt i våra kunduppdragen, och hur avgörande vårt arbete blir för organisationer som helhet såväl som individer. Gemensamt för oss alla är att vi känner stolthet över det ansvaret och förtroendet, och vi kommer alltid sträva efter att överträffa förväntningar.

Head Agent

Vårt syfte och mission är att skapa värde i människors liv varje dag. Detta genomsyras hos dig som kund såväl som kandidat, och relationerna är alltid långsiktiga och med ömsesidigt förtroende. Vi grundades med kärnan att vara en utvecklande och utmanande kraft I vår bransch, med ett starkt perspektiv på kandidatupplevelsen. Vi har alla gemensamt att vi är nyfikna, passionerade och duktiga projekledare men vi skiljer oss i vad vi har för bakgrunder och drivkrafter för att alltid kunna vara konsultativa och hjälpa er på bästa möjliga sätt. Inte minst, har vi otroligt roligt tillsammans. Vi letar alltid efter nya kollegor som vill vara en del av vår resa och vår familj – hör gärna av dig!

Vår passion för människor och att påverka allas liv till det positiva genomsyrar också initiativ vi gör tillsammans som bolag. Vi har aktiva samarbeten med Trygga barnen, Glädjeruset och strävar hela tiden efter att ha en grönare organisation. Viktigast av allt och där vi har respekt för det inflytande vi har är givetvis jämställdhetsperspektivet och vi coachar och bemöter kunder i deras resonemang och val alltid med perspektivet att den mest kvalificerade får jobbet.

Head Agent på Instagram

Följ oss i sociala medier: