Vi levererar. PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Genom vår expertis och ett starkt distributionsnät utvecklar vi förutsättningarna för morgondagens kommunikation, e-handel, distribution och logistik i Norden. 2017 hade koncernen 31 000 anställda och en omsättning på 37 miljarder SEK. Moderbolaget är ett svenskt publikt bolag med koncernkontor i Solna. Besök oss på www.postnord.com.

Delivery Manager, Stockholm

Vill du arbeta som Delivery Manager i en av Nordens mest spännande koncerner där IT står i fokus? Nu söker vi dig som vill axla en central roll för att säkerställa leveransen av våra verksamhetskritiska produktionssystem.

Bli en del av vårt team

I rollen som Delivery Manager kommer du att tillhöra ett team som håller ihop arbetet med våra leverantörer. Vi driver aktiviteter kring förbättringar/utveckling, säkerställer förvaltningen och har budgetansvar. Arbetet sker i nära samverkan med flera parter inom PostNord, bl.a. Service Managers som samlar upp de funktionella kraven kring våra system och lösningar. Vi följer upp leveransen från våra leverantörer.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ansvara för PostNords produktionssystem – lösningar som utvecklas fort hos PostNord. Du ska kontrollera IT-miljön och pågående IT-leverans av PostNords IT-system. Du kommer ansvara för budget och leverantörskostnad inom ditt område. Du kommer även att ge operativ och taktisk IT-kunskap och support till stakeholders och kommunicera mot relevanta affärsområden. 

Du har vad som krävs

I denna roll är det krav på akademisk utbildning, gärna inom informationsteknologi eller datavetenskap. Du har minst fem års relevant arbetslivserfarenhet samt flytande i svenska och engelska är ett krav. Erfarenhet av IT-leverans i ett stort systemlandskap med mycket integrationer av vikt och god förståelse för processer och budgetarbete. Kunskap kring applikationsutveckling, agil leverans och hur man bygger och underhåller applikationer är också viktigt samt erfarenhet från outsourcing, projektledning och kunskap inom ITIL är ett stort plus.

Personliga egenskaper

Som person är du driven, kommunikativ och trygg med en god förmåga att skapa relationer. Ditt arbetssätt är strukturerat och leveransinriktat.

Vi levererar

Vi arbetar i en dynamisk miljö med en varierande och ibland oförutsägbar vardag. I den här rollen finns det en hög grad av flexibilitet och frihet under ansvar. Människor med olika bakgrund arbetar hos oss. Du kommer därför vara en del av en arbetsplats med stor mångfald, vilket bidrar till bättre resultat för verksamheten.

Ansök

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Staffan Öster, staffan.oster@headagent.se

Fackliga kontaktpersoner, se www.postnord.com/fackliga.se

Ellinor Alkvist
Search Associate

+46 735 08 35 86
ellinor.alkvist@headagent.se
Staffan Öster
Executive Search Consultant

+46 735 39 88 76
staffan.oster@headagent.se

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.