Anlita oss

Rätt person på rätt plats är affärskritiskt för att säkra fortsatt tillväxt och lönsamhet. Med en genuin passion för värdeskapande samarbeten bidrar Head Agent positivt till våra kunders affär. Det ena uppdraget är inte det andra likt och vår högsta prioritet är alltid ditt bolags specifika behov. Head Agent tar ett holistiskt grepp om såväl strategisk organisationsutveckling som rekrytering och kompetens- och personbedömning. Att hitta den perfekta matchen kräver ett personligt och respektfullt förhållningssätt i alla möten. Varje uppgift är lika viktig, varje person är lika relevant.

Fördelar med Head Agent

Kvalitet

Gedigen erfarenhet och beprövad process kombinerat med ett starkt nätverk. Vi säkrar upp och tar ansvar för hela processen.

Affärsvärde

Spetskompetens att tillsätta affärspåverkande positioner. Vi levererar personer som har en positiv inverkan på din affärstillväxt.

Engagemang

Framåtlutade och proaktiva med en utpräglad utmanarmentalitet. Med en stark passion hittar vi rätt person till din organisation.

Head Agent har i vårt samarbete varit mycket följsamma och lyhörda utifrån vår rekryteringsprocess. De har på ett kompetent sätt valt ut kandidater utifrån vår kravprofil och vi har sedan tillsammans drivit rekryteringen i mål. Jag känner mig trygg med att de förstår våra önskemål och med det sätt på vilket de kommunicerat och informerat - oss som beställare och våra kandidater.”
- Bo de Besche, Chef kund och marknad på Vasakronan
Head Agent har genom sin professionalism, starka förmåga att sätta sig in i vår verksamhet och våra värderingar, levererat interimslösningar och rekryteringar av mycket hög kvalitet. Detta till vitt skilda avdelningar med helt olika kravprofiler. Genom att ligga nära både uppdragsgivaren och interimskonsulten under uppdragets gång bidrar ni starkt till ett effektivt samarbete.”
- Niklas Holberg, VD på Telge Energi
Vi har genomfört flera framgångsrika uppdrag genom Head Agent Talent Acquisition. Alltid effektivt, smidigt och bra nivå på kandidaterna.”
- John Peters, Head of Operations på Sweetspot
Ni har en snabb förmåga i att sätta er in i vår bransch, vårt bolag och det behov vi har kopplat till kompetens. Ni gör det på ett väldigt professionellt och effektivt sätt genom er tydliga process och att ni inte ger upp när det kommer utmaningar. Jag har varit nöjd med samtliga rekryteringar som jag har gjort med hjälp av er!”
- Therese Ahlström Brodowsky, Chief Commercial Officer på KP Energy
Jag är nöjd med det professionella bemötandet och inställningen. Ni har inte lovat orealistiskt eller något som inte går att hålla, vilket man som kund tyvärr är ganska van vid techrekryteringar. Dvs. både seriös införsäljning, utförande och kommunikation.”
- Carl Anderberg Almhorn, Projektledare på IVEO DIGITAL AGENCY

Jag vill höra mer

Kontakta oss om du behöver hitta din nästa ledare, specialist eller vill diskutera strategiska organisationsfrågor.

Urval av samarbeten

Vi är mycket stolta över våra fantastiska samarbetspartners som representerar en rad olika branscher. Vår erfarenhet spänner från snabbrörliga start-ups till stora etablerade bolag. Hör av dig så kan vi diskutera hur vi kan möta ert specifika behov eller om du vill få ytterligare referenser.

Paulig Group
BankID
Vattenfall AB
AMF
Peak Performance
Spendrups Bryggeri AB
TV4 AB
Samsung Electronics Nordics
Gant AB
& Other Stories (H&M)
Vasakronan AB
Swedbank