Expertis

För oss på Head Agent har det alltid varit centralt att bidra positivt till våra kunders affär och effektivitet. Dessa områden kan med rätt person påverkas från en rad olika positioner. Det kan handla om att bygga en effektiv organisation, stimulera intäktssidan, ha kontroll på kostnadssidan eller bygga ett starkt varumärke. Med detta synsätt har vi byggt en både bred och djup expertis inom många olika tjänsteområden. Vi har en gedigen erfarenhet av att rekrytera kompetenser med tidigare affärspåverkande erfarenhet som kan bidra positivt till din organisation. Oavsett position.

Fördelar med Headagent

Kvalitet

Gedigen erfarenhet och beprövad process kombinerat med ett starkt nätverk. Vi säkrar upp och tar ansvar för hela processen.

Affärsvärde

Spetskompetens att tillsätta affärspåverkande positioner. Vi levererar personer som har en positiv inverkan på din affärstillväxt.

Engagemang

Framåtlutade och proaktiva med en utpräglad utmanarmentalitet. Med en stark passion hittar vi rätt person till din organisation.

Urval av samarbeten

Vi är mycket stolta över våra fantastiska samarbetspartners. Kontakta oss för mer information eller ytterligare referenser som är relevanta för din bransch.

&frankly
Agria Djurförsäkring
Ahlsell AB
BankID
Colive
Fastighetsbyrån AB
Eways.se
Bambuser AB
Hemnet
Vattenfall AB

Jag vill höra mer

Kontakta oss om du vill ha hjälp med att hitta er nästa ledare, specialist eller vill diskutera hur vi kan hjälpa er med strategiska organisationsfrågor.