Det här är Head Agent

Vi är ett ledande konsultbolag inom Executive Search, Exeutive Interim, rekrytering och Talent Acquisition. Resan hit sedan 2010 har präglats av ett passionerat och outtröttligt arbete för det vi brinner mest för, att skapa värde i människors liv varje dag. Vi arbetar dagligen med att hitta rätt kompetens till företag och därför förstår vi vikten av att anställa rätt personer till oss. Människor som har samma passion att leverera med högsta kvalitet både till våra kunder, kandidater och till varandra. Genom de personer som utgör Head Agent så fortsätter vi att bygga den kultur som har skapat vår framgång. Passion börjar här.

Gemensam värdegrund

Självklart är vi inte likadana allihopa, men vi står på samma värdegrund. Vi brinner för att skapa värde i människors liv varje dag. Vi har en stor respekt för våra kunder och hur avgörande vårt arbete är både för en organisation som helhet och för enskilda individer. Gemensamt för oss alla är att vi känner stolthet över att tilldelas det förtroendet och tar på oss ansvaret att alltid göra vårt yttersta för att leverera över förväntan. Engagemang börjar här.

Med stor respekt för det inflytande vi har på arbetsmarknaden bidrar vi aktivt för att främja mångfald och jämställdhet. Vi coachar våra kunder i valet av kandidat, med synsättet att det är den mest kvalificerade som får jobbet. Oavsett bakgrund.

Kultur & Värderingar

För att uppnå vår mission så är det viktigt för oss att bygga långsiktiga relationer baserade på ett ömsesidigt förtroende med både kunder och kandidater. Head Agent grundades med ambitionen att vara en utmanande kraft i vår bransch och det är ett arbete vi aldrig blir klara med. För att fortsätta vara på tårna och att aldrig vara nöjda är det viktigt att ta ombord personer med en drivkraft att utveckla och samtidigt se till att ha riktigt roligt på vägen. Vi letar alltid efter nya kollegor som vill vara en del av vår familj och bidra på vår resa.

Jag vill arbeta hos er

Head Agent på Instagram

Säg hej till William! 👋🏼

William är Partner och konsult inom Talent Acquisition. Hans förmåga att lyssna uppmärksamt och förstå sina kunder och kollegors behov är något vi uppskattar väldigt mycket. Utöver detta är han trygg samt alltid engagerad i sitt arbete och fokuserad på att uppnå sina mål.

Vi är superglada över att William är en del av Head Agent! ⭐️
...

Vi på Head Agent vill passa på att önska er alla en riktigt trevlig påsk! 🐣 ...

Säg hej till Louise Jonsson! 👋🏼

Louise arbetar som konsult inom Talent Acquisition och har arbetat hos oss i två år. Hon har sedan tidigare erfarenhet från rekryteringsbranschen och bidrar dagligen med sin positiva energi ⭐️

Vi är väldigt glada att få arbeta med dig Louise! 🤗
...

Vi på Head Agent vill önska er alla en riktigt God Jul! ❤️ ...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Följ oss på våra sociala medier:

Arbeta på Head Agent

Just nu har vi inga lediga tjänster men är du nyfiken på att jobba närmast näringslivet, tveka inte att höra av dig.

Talent Acquisition Specialist
Är du nyexad med erfarenhet från rekryteringsbranschen och vill få en unik möjlighet att bli expert på search?
Talent Acquisition Consultant
Har du arbetat med rekrytering och vill få en unik möjlighet att bli expert på search och komma nära kunden?
Executive Interim Consultant
Har du erfarenhet av Executive Search eller interimstillsättningar av seniora positioner och söker ett nytt sammanhang?
Internship
Går du på universitet och är nyfiken på att prova på rollen som Search Associate och få en unik inblick i svensk arbetsmarknad?
Search Associate
Är du nyexad och vill få en unik inblick i svensk arbetsmarknad och bli expert på search?
Executive Search Consultant
Har du haft en framgångsrik bakgrund som chef i ett kommersiellt sammanhang och är intresserad av en ny karriär?
Executive Researcher
Har du en annan karriär bakom dig och är intresserad av den initiala relationen med våra kandidater på ledningsgruppsnivå?
Search Consultant
Har du en annan karriär bakom dig, genuin förståelse för organisation och människor men är intresserad av en ny karriär?