Tillsatta uppdrag

Det vi är mest stolta över är alla de positioner vi har tillsatt. Det driver oss framåt och får oss att fortsätta. Bakom varje tjänst och rollbeskrivning finns det en person som vi har hjälpt till ett nytt inspirerande och utvecklande arbete. Vi har identifierat precis rätt person för våra kunders organisation och den bäst lämpade kompetensen för tjänsten. Det är genom rätt person på rätt plats som framgång och affärstillväxt skapas.

Visa alla tillsatta uppdrag

Arbeta på Head Agent

Vi växer och håller därför ständigt utkik efter personer som skulle passa in och trivas hos oss.

Head Agent har varit en utmärkt partner till oss i våra rekryteringsprocesser. Genom stor förståelse för vår kultur, samt genom att snabbt anpassa sig till vårt flexibla sätt att rekrytera, har Head Agent levererat toppkandidater i samtliga samarbeten med hög effektivitet och stor träffsäkerhet.”
- Mathias Timell, Head of Talent Acquisition på Instabox
- , på
Utan Head Agents hjälp hade vi inte fått tillgång till så här pass relevanta och inspirerande personer så snabbt och smidigt till vår styrelse. Head Agent har varit ovärderliga i arbetet att identifiera vilka erfarenheter som verkligen kan bidra till vår fortsatta tillväxt. Jag gillar deras moderna approach och fokus på vem som kan skapa värde och bidra till just vår affär snarare än vem som har flest års erfarenhet av styrelsearbete.”
- Philip Haglund, CEO på Veckopengen / G!Mi