3 snabba frågor till William Hagberg

William Hagberg har genom Your Agent varit ute på uppdrag hos Trustly i fyra månader! Vi frågade honom hur perioden har varit och hur det är att jobba som konsult ute hos våra kunder.

Beskriv ditt uppdrag genom Your Agent?

Genom Your Agent har jag suttit ute hos Trustly på ett längre uppdrag. Inom ramen för uppdraget har jag rekryterat inom flera olika avdelningar, däribland marknad, försäljning, finans och produkt. Jag har bland annat tagit hand om kartläggning och search av kandidater, tagit första kontakten, hanterat ansökningar samt tagit referenser. I förlängningen har jag även hanterat kandidater som i framtiden kan vara potentiella medarbetare. 

Hur är det att sitta ute hos ett bolag?

Först och främst har det varit otroligt lärorikt att sitta ute hos ett snabbväxande bolag och sätta sig in i vilka kompetensbehov som finns både på kort- och lång sikt. Det har varit otroligt stimulerande/motiverande att öka Trustlys rekryteringsförmåga och snabbt gå in och kunna skapa värde. 

Hur har det hjälp dig i ditt arbete med rekrytering?

Det bästa med att sitta på plats hos bolaget/kunden är att jag fått snabb feedback på mitt arbete och de kandidater jag presenterar. Jag kan lättare inhämta information jag behöver och på så sett sälja in både rollen och bolaget bättre. I samband med att jag lärt känna Trustlys kultur och människorna som jobbar där hoppas jag ha bidragit med mer träffsäkra rekryteringar. 

Behöver ni hjälp med rekrytering genom att hyra in en konsult från oss? Kontakta oss på info@youragent.se eller ring oss på 08-515 140 48. Läs gärna mer om vårt erbjudande On-Site Talent Aquisition, https://www.headagent.se/talent-acquisition/