Head Agent Group säljer HR Techbolaget irecommend till Verdane

Head Agent Group säljer HR Techbolaget irecommend till Verdane-ägda Talentech

HR Tech bolaget irecommend har byggts upp och utvecklats inom Head Agent Group de senaste åren. ”Vi identifierade tidigt ett behov hos våra kunder och tjänsten hjälper idag flera företag att snabbt och effektivt att hitta nyckelpersoner”, säger medgrundaren Kristina Bågstam-Blom. 

”Talentech (som ägs av Verdane) är idag det perfekta hemmet för irecommend, då det finns tydliga synergier med deras starka produktportfölj, vilket möjliggör en snabbare uppskalning av tjänsten. Digitala tjänster för att snabbt generera ett flöde av duktiga kandidater är framtiden och något vi på Head Agent kommer att fortsätta att ta fram innovativa tjänster inom”, säger medgrundaren Susanna Liljestam-Heigard. Nu ser vi fram emot att arbeta vidare med Talentech som en partner för att ytterligare positionera Head Agent inom Search- och Interimslösningar.

 Head Agent Group startade vid årsskiftet ett fjärde bolag inom gruppen som heter ”Your Agent” med fokus på ett flexibelt rekryteringsstöd, där det finns en stor efterfrågan idag.  

https://www.breakit.se/artikel/27618/irecommend-peppar-dig-att-tipsa-om-jobb-kops-upp-av-riskkapitalister