Hero Sverige AB

Fastighetschef

På Hero Sverige vill vi främja mångfald. Vi står för värderingar om lika värde, professionalism och öppenhet. Vi vill utveckla det svenska flyktingmottagande med mer medmänsklighet, snabbare etablering i samhället och på arbetsmarknaden. Vi vill skapa ett bättre tillvaratagande av nyanländas kompetens. Hero Sverige arbetar med ensamkommande, asylboende, kompetensutveckling, jobbförmedling och tolktjänster, dvs. hela kedjan för etablering i Sverige.

Vi etablerar oss nu på flera platser i Sverige. Hero Sverige har idag 10 asylboende och tre hem för ensamkommande där utbildning, aktiviteter och kontakt med det svenska samhället står i centrum. Hero i Norge har snart 30 års erfarenhet med snart 70asylboende och ca 10 000 asylsökande. Det är ett uppdrag som medför ansvar. Vår erfarenhet är att det går att kombinera medmänsklighet med ansvarstagande företagande. Hero leddes i 20 år av Ahmed Bozgil som själv hade bakgrund som politisk flykting och asylsökande. Hero Sverige AB kommer att expandera under 2016 och söker därför en Tekniskt ansvarig.

Vi söker en fastighetschef

Som Fastighetschef får du en viktig funktion på Hero Sverige där du arbetar strategiskt- och hands on med olika fastighetsfrågor och tekniska lösningar. Då Hero nu etablerar ett flertal nya boenden blir det viktigt att just du kan bidra med kompetens med erfarenhet från fastigheter, byggnadsanpassningar och besiktning av fastigheter. Dina arbetsuppgifter kommer att vara strategiska liksom operativa, du förhandlar dagligen med olika instanser och har kontakt med fastighetsägare som Hero Sverige hyr av, platschefer samt myndigheter såsom Migrationsverket, Räddningstjänst, larmcentraler etc. I ditt arbete är du också ansvarig för att hitta nya fastigheter att hyra eller förvärva till Hero Sverige. En av dina arbetsuppgifter kan vara ansvaret för att utforma brandskyddet i en byggnad så att den är säker för de boende. En annan att ha kontakt med mäklare.

Vem är du?

•Du är ingenjör och har arbetat som fastighetschef eller vill ta klivet upp till en fastighetsroll från en förvaltarroll.

•Du har erfarenhet av att arbeta med stora fastigheter så som hotell, skolor, daghem eller äldreboenden.

•Du har minst 3 års erfarenhet från fastighetsbranschen där du arbetat strategisk och är van vid att ta snabba beslut.

•Vi tror att du drivs av förändring och vill ha ett jobb där den ena dagen inte är den andra lik.

•Du har god förhandlingsvana är strukturerad och kan ta avvägda beslut.

•Du tycker flyktingfrågor är viktiga och du vill kombinera ditt engagemang med affärsmässighet och säkerhet.

•Internationell erfarenhet är meriterande och du pratar svenska och engelska flytande.

•Du har b-körkort och är beredd att resa i jobbet.

Anställningen Hero Sveriges huvudkontor ligger i Stockholm. Våra femton asylboenden och hem för ensamkommande ligger spritt över hela Sverige Hero Sverige AB är medlemmar i arbetsgivarorganisationen Almega och har kollektivavtal med Unionen. Hero Sverige har varit initiativtagare till och sitter i styrelsen till branschorganisationen Almega Asylboendeföretagen.

Så ansöker du

För mer information om tjänsten kontakta gärna

Linda Elvelin på linda.elvelin.osterman@headagent.se, +46 73 508 35 86, Cecilia Herlitz på cecilia.herlitz@headagent.se, +46704192713