Texas Longhorn

Franchise Operations Manager

Texas Longhorn har funnits i 20 år och är en av de största restaurangkedjorna i Sverige med 30 restauranger i dagsläget. De går under två koncept: Texas Longhorn Steakhouse och Texas Longhorn Burgers & Deli. En av de viktigaste faktorerna till framgången är att de alltid sätter kvalitet i främsta rummet.

A guest of Texas Longhorn never leaves dissatisfied, broke or hungry.

Texas Longhorn söker efter en driven och strukturerad person som vill vara med och utveckla konceptet på befintliga restauranger samt att ansvara vid den fortsatta expansionen. Du kommer jobba högt som lågt på ett entreprenöriellt företag som är inne i en expansionsfas. Texas Longhorn ger dig möjligheten att utvecklas i ett ambitiöst välmående företag med korta och snabba beslutsled och de söker nu dig som vill vara en del i att bidra till deras expansionsresa!

Rollen och ansvar

• Vara kontakten mot Franchisetagarna och se till att alla jobbar mot samma mål och stötta i frågor rörande exempelvis ekonomi och marknadsföring.

• Du kommer att fungera som länken mellan restaurangerna och huvudkontoret för att säkerställa en god relation och vara ett stöd i affärsfrågor.

• Du kommer att vara ansvarig för att säkerställa att driften sker enligt konceptet men också ha ansvar för den fortsatta expansionen.

• Följa upp restaurangerna ekonomiskt och ha kontakt med leverantörer.

Vem är du?

Som person är du driven, självständig och trivs i ett entreprenöriellt sammanhang. Du har tidigare erfarenhet från Franchise eller andra kedjor och har därmed förståelse för regler och vana att kommunicera åt båda håll. Kanske har du varit med på en expansionsresa tidigare? Du en stor affärsförståelse och har exempelvis en ekonomiutbildning eller erfarenhet av att själv driva företag.

För mer information om rollen kontakta Charlotte Mårdh på charlotte.mardh@headagent.se eller Cecilia Herlitz på cecilia.herlitz@headagent.se