Kombispel

CRM-koordinator

Kombispel är ett spelbolag i stark tillväxt. Vi har varit i branschen i över 50 år och är just nu inne i en expansiv fas med många spännande projekt på gång. Kontoret är centralt beläget på Luntmakargatan och vi är idag 48 anställda. Alla våra medarbetare arbetar utifrån vår gemensamt framtagna värdegrund som bygger på att vi är professionella, engagerade och nytänkande. Vi söker dig som har samma inställning för att skapa den bästa spelupplevelsen för våra kunder

CRM-KOORDINATOR

Vi söker dig som är en strukturerad och noggrann koordinator som alltid sätter kunden i centrum. Du kommer att bli en viktig kugge för kundkommunikationen i ett växande spelföretag som opererar flera lotterier på uppdrag av en rad olika förmånstagare.

Du arbetar med att skriva och utveckla innehåll i text och bild för tryckt material som väcker intresse och är relevant för Kombispels varumärken och målgrupper. I rollen arbetar du från ax till limpa och är delaktig i att forma och sätta strukturer för hur Kombispel kommunicerar utifrån varumärkesplattform och kommunikationsplan. I rollen ingår du i CRM-gruppen på enheten för Kund & Analys och kommer även arbeta krossfunktionellt tillsammans med andra avdelningar på företaget exempelvis enheten för produktion.

VI SÖKER DIG SOM:

– Är en erfaren och strukturerad administratör som trivs i en roll som koordinator.

– Har intresse för att skriva och har erfarenhet av att producera och redigera text och bild.

– Gott estetiskt öga och intresse för färg&form.

– Är kreativ, självgående och engagerad och alltid sätter kunden i centrum

– Är leveranssäker – du levererar korrekt och i tid mot uppsatta deadlines.

– Har en hög kommunikativ förmåga.

– Förståelse för kundvarvet och kundservice.

MERITERANDE

– Erfarenhet av CRM-arbete.

– Erfarenhet av att arbeta I kampanjhanteringssytem.

– Erfarenhet av Indesign, Photoshop, illustrator.

PERSONLIGA EGENSKAPER

Som person är du är snabb och strukturerad med sinne för noggrannhet, detaljer och kvalitet. Då du kommer att ha många interna kontakter inom Kombispel är det även viktigt att du är serviceinriktad och social. Du är självgående och ansvarstagande, samtidigt som du får saker att hända och har en god förmåga att prioritera.

Ansök via länken eller kontakta Sara Markstedt sara.markstedt@headagent.se tele 073-508 70 56 eller Linda Elvelin Österman linda.elvelin.osterman@headagent.se tele: 073-508 35 86 för mer information.