Adra Software

Key Account Manager

Är du en driven och ansvarstagande Key Account Manager som har erfarenhet av att sälja lösningar inom t ex ERP, CRM eller BI? Har du även en förståelse för arbetet inom ekonomiavdelningar? Då kan rollen som Key Account Manager på Adra Software vara helt rätt för dig.
Adra Software utvecklar och marknadsför programvara som hjälper till att hantera olika processer för månadsavstämning. Adra har över 20 års erfarenhet av att leverera programvara för automatisering av månadsavstämningar och är marknadsledande i Norden med 3000 kunder. Idag tillhandahåller Adra molnbaserade lösningar som gör att redovisnings- och ekonomipersonalen kan arbeta smartare och snabbare samt förbättra kontrollen och tillförlitligheten. Lösningarna effektiviserar och standardiserar ekonomiavdelningarnas arbete och ger en kontinuerlig översikt över företagets avstämningsprocess.

Adra Software ska nu utöka sin nordiska säljorganisation med en KAM med placering i Stockholm. Som KAM ska man identifiera och kvalificera nya affärsmöjligheter. Man kommer att arbeta med både nya och befintliga kunder, och då framförallt större företag och organisationer. Man har eget budget- och resultatansvar. I rollen ingår även att bidra till att utveckla Adras produkter och tjänster. Målgrupper som man ofta säljer till är IT-, ekonomi-, och redovisningschefer samt vd:ar i mindre bolag. 

VI SÖKER DIG SOM HAR

  • Arbetat minst 6-7 år med B2B-försäljning och har uppnått mycket goda resultat 
  • Vana av avancerad lösningsförsäljning, gärna sålt lösningar inom ERP, CRM eller BI 
  • Erfarenhet av att sälja mot ekonomiavdelningar är positivt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Akademisk bakgrund inom t ex ekonomi är önskvärt


Som person är du driven, kommunikativ och ansvarstagande. Du är analytiskt lagd och kan agera konsultativt i kundmöten samt har en förmåga att skapa långsiktiga affärsrelationer. Du har ett högt engagemang och tempo i arbetet, du har ett starkt resultatfokus och arbetar strukturerat.

För mer information om tjänsten, kontakta Cecilia Brinck; cecilia.brinck@headagent.se eller Sara Markstedt; 073 508 70 56, sara.markstedt@headagent.se