Clear Channel Scandinavia

Account Manager

Clear Channel Sverige är ett ledande medieföretag som har varit pionjärer inom utomhusreklam sedan 1879. Vi bidrar till att företag och organisationer kan växa och bli framgångsrika genom effektiv utomhusreklam. I takt med att våra medievanor ständigt förändras driver vi den enda stabila kanalen att möta nyfikna målgrupper med kraftfull kommunikation.  

Drivs du också av kärlek och passion för kommunikation? Har du ett starkt inre driv samt en vilja att prestera på topp? Vill du jobba på ett av Sveriges ledande medieföretag? 

Sök då jobbet som Account Manager hos Clear Channel Sverige!

I rollen som Account Manager kommer du till ett passionerat gäng som brinner för försäljning och att därigenom utveckla utomhusreklam som media. Som Account Manager kommer du att ansvara för hela försäljningsprocessen gentemot annonsörer inom Stockholmsområdet samt deras reklam- och mediebyråer. 

Som Account Manager kommer du att fokusera på kvalificerad tjänsteförsäljning mot befintliga kunder och utveckling av befintlig kundstock. Då dina arbetsuppgifter även kommer inkludera nykundsbearbetning i form av prospektering, mötesbokningar och hela vägen till avslutad affär, söker vi dig som drivs av att hitta nya affärsmöjligheter såväl som utveckling av befintliga och dessutom tycker samtliga delar det är riktigt stimulerande och kul!

 Erfarenhet 

  •   Högskoleutbildning eller motsvarande, med fördel inom marknadsföring 
  •   Minst 1-2 års erfarenhet av tjänsteförsäljning B2B                               
  •   Dokumenterad erfarenhet av att självständigt drivit säljprocesser i mål med goda resultat
  •   Flytande kunskaper i svenska och engelska

 Personliga egenskaper 

Som person har du en stark vinnarinstinkt och målfokusering – något som är helt avgörande för att lyckas som säljare hos oss. Då du kommer att arbeta i ett högt tempo behöver du vara såväl stresstålig som ha en god förmåga att strukturera samt prioritera ditt arbete. Vidare är du en person med en härlig energi och stor social förmåga som fungerar väl i grupp, men samtidigt har det inre drivet som behövs för att självständigt nå dina försäljningsmål. 

Arbeta hos oss

Clear Channel Sverige är ledande i utomhusbranschen, en bransch som just nu står genomgår stora förändringar i och med att branschen digitaliseras. Digital utomhusreklam ger oss nya sätt att möta konsumenterna genom exempelvis dynamiska kampanjer samt ger möjlighet till kreativitet i ett rörligt format. 

Vi erbjuder dig ett unikt tillfälle att vara med på denna spännande resa och att skaffa dig ovärderliga erfarenheter i ett företag med stark företagskultur och entreprenörsanda. Hos oss får du ett givande och varierande arbete med chans till en långsiktig karriär på ett marknadsledande medieföretag vars budskap når 70 procent av Sveriges befolkning – varje vecka. 

För mer information, vänligen kontakta eller My Arvidsson, my.arvidsson@headagent.se eller Frida Gerhardsson; frida.gerhardsson@headagent.se.