Centigo AB

Business Consultant – Business Unit Retail

 

Varför Centigo?

Centigos miljö präglas av stark innovationskraft, sammanhållning och entreprenörsanda i kombination med kollektivt ledarskap och exceptionell leveransförmåga. Centigo levererar projekt, från strategi/analys till operationell implementering, med strålande resultat. Centigo är en del av Business Wellness group som under 2016 startade tre  nya företag, MeetrdPerpello och Sapigo. Och inom Centigo startade man upp ett nytt affärsområde Centigo Direction.

Centigos ambition är att vara det bästa växthuset för människor och idéer, där alla når sin fulla potential. Centigo tror inte på chefer, hierarkier och detaljstyrning. Istället arbetar Centigo med nätverksledarskap där man coachar varandra och där samtliga medarbetare tar ett eget personligt ansvar. Detta har över tid skapat ett företag som både medarbetare och kunder stannar kvar hos.

 

Centigo Retail:

Som en del av Centigo Retail, , kommer du få arbeta tillsammans med branschens främsta talanger och stödja Centigos kunder inom retail i deras affärskritiska förändrings- och transformationsprojekt. Som managementkonsult finns du med från strategiska frågeställningar/analys till genomförande och implementering. Kärnan i Centigo retails erbjudande finns i att alla projekt utförs tillsammans med kund och utgår från deras unika affärslogik, behov och mål, Centigo kallar det business wellness. Vill du ta del av en platt och innovativ miljö och arbeta tillsammans med några av Sveriges största varumärken inom Retail/FMCG? 

 Exempel på uppdrag:

  • Framtagning av kunddriven affärsutvecklingsprocess
  • Etablering och utveckling av kundens e-handel och hela deras digitala road map
  • Stöd operativt i utvecklande av kunddrivna processer för en optimering av sortiment och inköp, inkl. ev. upphandling av nya systemstöd
  • Översyn och transformation av pris och kampanjprocess från leverantörsdriven till kunddriven
  • Operativt stöd i vidareutveckling av kunds Supply Chain rörande varuförsörjning och returhantering där kraven ändras som en följd av en omni-affär.
  • Retail IT management, där vi stöttar kunden från analys till implementering av exempelvis lösningar för butiksdata, inköpssystem, pris- & kategorioptimeringssystem
  • Stöd i beslut kring Business Intelligence, dvs hur kunden realiserar affärsnyttan av strukturerad och ostrukturerad data.

Personliga Egenskaper:

Centigo vill bli fler som inspireras av utmanande och komplexa projekt ofta med en IT komponent som i slutändan gör kunderna ännu mer konkurrenskraftiga. Att arbeta i en platt organisation, ta ansvar för din individuellt anpassade utvecklingsplan, samt att driva din egen ambition är en självklarhet och något som du anser vara viktigt i en företagskultur.

Som person gillar du högt tempo och har en mycket god initiativförmåga. Du är en prestigelös lagspelare som med lätthet samarbetar och kommunicerar med olika intressenter.

 Erfarenhet och Kompetens:

  • En Master alt. Bachelor inom ex. Ekonomi eller IT
  • Minst 2 års konsulterfarenhet från rollen som t.ex. management konsutl, projektledare eller affärsanalytiker
  • Samt 3-8 års erfarenhet av att leverera projekt inom Retail/FMCG från ett eller flera av följande områden: E-handel, CRM/Kundlojalitet, Customer Journey, IT-management, Pris- och kampanjprocesser, Sortiment och Inköp, Upphandling och implementering av Retail-system, BI/Kunddata-analys, Distribution och Logistik inom Retail/FMCG

 

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Andrea Strand: andrea.strand@headagent.se  eller Sophia Brown: sophia.brown@headagent.se