Zmarta Group

PR & Communications Manager

Zmarta Group erbjuder konsumenttjänster inom bank, försäkring och elavtal. I företagsgruppen ingår bland annat Zmarta, Elskling, Insplanet, Freedom Finance och Centum. Företaget grundades 1999, har ca 300 anställda och kontor i Stockholm, Ängelholm, Jönköping, Oslo och Helsingfors. Zmarta Group ägs av Bauer Media Group.När du arbetar hos oss bjuds du på en arbetsplats som kännetecknas av hög utvecklingstakt, korta beslutsvägar, resultatorientering, ”can do”-mentalitet och hög grad av arbetstrivsel. Vi som arbetar här tycker om att förbättra och utvecklas!Vi tror på att goda resultat skapas genom att vi ger alla som arbetar hos oss de bästa möjliga förutsättningarna till att trivas, må bra och ha roligt på arbetet. Vi inspirerar våra medarbetare till att känna egen motivation för sitt arbete och därigenom får vi återkommande positiva resultat. Med goda resultat föds dessutom både ny inspiration och motivation.

Zmarta Group växer och vi behöver förstärka vår centrala marknadsorganisation i Stockholm med en driven PR & Communication Manager som blir en nyckelspelare i utvecklandet av Zmartas kommunikation och PR till nästa nivå. Du tar fram och implementerar strategin för PR, content och kommunikation för företagsgruppens samtliga varumärken på nordisk nivå. Till rollen hör även att forma vår CSR strategi och strukturen för vår interna information. Till din hjälp har du ett team av specialister inom content och PR och du rapporterar till CMO.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

  • PR och extern kommunikation B2C och B2B
  • Content strategi och produktion av content för olika delar av Zmarta Group
  • Intern kommunikation för Zmarta Group och ansvar för zmartagroup.com
  • CSR-frågor, identifiera och utveckla samarbetspartners
  • Ett nära samarbete med HR gällande Employer branding

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet inom PR, content och kommunikation på både strategisk och operativ nivå. Du har ett par års ledarerfarenhet och är van att arbeta i en digital miljö mot slutkonsument samt över fler marknader och språk. Erfarenhet från linjen är ett krav, och vi tror att du har ett brett kontaktnät inom det mediala landskapet. Du är analytiskt lagd, noggrann och systematisk, och har god förmåga att koordinera och självständigt driva parallella projekt.