NK - Nordiska Kompaniet

Marknadsprojektledare

Vill du jobba med marknadsföring och kampanjer på ett stort varuhus. Vi söker nu en erfaren projektledare till kampanjteamet i Göteborg.

 

Ansvarsområden

Som projektledare på marknadsavdelningen kommer du att arbeta operativt med projektledning, genomförande och koordinering av externa och interna event, visningar, skyltning och dekorationer m.m. samt med införsäljning och bokning av internmedia.

Du kommer bland annat att:

• Ansvara för och genomföra event och aktiveringar i varuhuset

• Representera marknadsavdelningen i varuhusdialoger

• Sälja in sponsrade externa events

• Arbeta med att erbjuda medlemmar unika förmåner

• Ge varuhusets olika avdelningar bra service och rådgivning i sin egen marknadsföring

• Kommunicera samt bygga och utveckla relationen till avdelningarna i varuhuset

• Utveckla samarbeten med leverantörer

Kvalifikationer

Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet av liknande roll inom retailbranschen. Du måste ha god kunskap gällande event, planering, budgetarbete samt att sätta tidsplaner. Vi tror att du är utbildad inom marknadsföring, eventplanning eller liknande alternativt har skaffat dig motsvarande erfarenhet på annat sätt.

Som person är du drivande, initiativtagande och kommunikativ samt har en förmåga att involvera, inspirera och engagera människor till fantastiska resultat. Du är affärsorienterad samt mål- och resultatfokuserad och får saker att hända. Vidare vill vi att du är social, lyhörd mot kollegor och samarbetspartners samt prestigelös. Vi ser gärna att du har ett brett kontaktnät och förmågan att skapa långsiktiga relationer. Du behöver ha en förmåga att se och förstå helhet samtidigt som du har ett öga för detaljer och är van att arbeta i ett högt tempo. Du är strukturerad, noggrann och kan prioritera och fokusera.

Tjänsten är ett vikariat med start i augusti 2020 till och med februari 2021. Rollen är en heltidstjänst med placering i Göteborg. Du ingår i kampanjteamet och rapporterar till Kampanjansvarig i Stockholm. Marknadsavdelningen består av drygt 15 personer och sitter i både Stockholm och Göteborg.