Destiny

Junior Product Marketing Manager

Destiny är en marknadsledande europeisk mjukvaruleverantör av molnbaserad företagskommunikation. Vi erbjuder starka och säkra UCaaS-lösningar och FMC-plattformar till tjänsteleverantörer, mobiloperatörer och kanalpartners och möjliggör för +2 miljoner företagsanvändare att kommunicera, samarbeta och ge utmärkt kundservice genom ett integrerat moln-ekosystem. Destiny har vuxit genom förvärvsstrategi och är uppbyggt av starka entreprenörsbolag. Vi består av 800 anställda i 7 europeiska länder med huvudkontor i Bryssel.

Om rollen

Är du en driven och nytänkande person med starkt intresse för kreativ, effektiv och ansvarsfull kommunikation? Som Junior Product Marketing Manager hos Destiny får du vara med på en spännande resa och ansvara för att skapa olika typer av välproducerat marknadsmaterial. Nu etablerar Destiny en produktorganisation i Stockholm som ska fortsätta möjliggöra och driva utvecklingen från lokal telefonväxel till molnbaserad företagskommunikation. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas och växa internt!

I rollen har du en viktig funktion i att stärka vårt erbjudande mot marknaden både till partners och kunder. Detta gör du genom att producera marknadsmaterial i nära samarbete med olika avdelningar internt. Rollen är stationerad i Stockholm men du arbetar globalt. Du ingår i ett dedikerat team av produktchefer i ett starkt värderingsdrivet företag och rapporterar till CPO.

Arbetsuppgifter

  • Fungera som en länk mellan produktchefer och försäljning/marknadsföring
  • Producera marknadsmaterial i form av produktblad, säljpresentationer, texter till hemsida etc.
  • Säkerställa kvalité och design i redan existerande material samt nytt material
  • Säkerställa att nödvändig information är sammanställd och tillgänglig på ett för mottagaren relevant sätt
  • Ta fram och koordinera produktlanseringar

Tidigare erfarenhet

  • 2-3 års erfarenhet av liknande roll inom SaaS och/eller telekom/B2B
  • Relevant akademisk examen
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet från internationellt sammanhang är meriterande

Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du är en självgående person som är van att ta egna initiativ och driva dessa framåt Du har ett framåtlutat mindset samt en förståelse och intresse för det kommersiella landskapet. Dessutom är du strukturerad och analytisk och har förmåga att prioritera dina arbetsdagar.