L'ANZA

Executive Assistant till Alba Hair Group AB

Från vård till färg, L’ANZA reparerar, förseglar och skyddar hår runt om i världen och har idag en omsättning på 113 miljoner. Vi använder den senaste tekniken för att hålla vår produktprestanda steget för alla andra. Medan många hårvårdsmärken hävdar att de lagar håret, är L’ANZA det enda varumärket som kan reparera håret på djupet, vilket ger maximal glans och färg som varar. L’ANZA gör ett miljömedvetet åtagande genom att se till att alla våra produkter och åtgärder stödjer en frisk och hållbar utveckling för vår planet. Vi är stolta över att vara ett varumärke, exklusivt för frisörsalonger och frisörföretag, som skapar professionella hårvårdsprodukter, verktyg och utbildningar runt om i världen. Sedan juni 2020, ägs L’ANZA av investmentbolaget Storskogen.

Är du en prestigelös person som älskar struktur och att ha många bollar i luften? Är du intresserad av siffror och Excel? Trivs du på ett företag där det är familjär stämning? Då är det dig vi söker!

Just nu söker Alba Hair Group AB en Executive Assistant till sitt kontor i Malmö. Alba Hair Group AB skapar professionella hårvårdsprodukter, verktyg och utbildningar exklusivt till frisörsalonger i hela Sverige och är bland topp fem största aktören i landet. Deras märken är L’ANZA HEALING HAIR COLOR & CARE, Moroccanoil, HH Simonsen och Excellent. De är totalt 39 anställda och har både kontor och lager i Malmö.

Som Executive Assistant kommer du vara VD:n Andreas andra hand. Du kommer bland annat få ta fram siffror i affärssystemet Visma och sedan göra beräkningar kring dessa i Excell. Detta ska därefter sammanställas i en Power Point och presenteras för styrelsen. Du kommer även vara ansvarig för att besvara inkommande mejl, hantera semesteransökningar och göra bokningar för interna resor och övernattningar med mera.

Krav för tjänsten

  • Du ska ha arbetat i en liknande roll tidigare, så som exempelvis Office Manager, VD assistent eller ekonomiassistent
  • Talar och skriver flytande både på svenska och engelska då dessa språk används i det dagliga arbetet
  • Det anses meriterande om du har arbetat i Excell och Visma tidigare
  •  Det anses även meriterande om du har erfarenhet av sanktionspolicys

Personliga egenskaper

Vi kommer främst lägga vikt vid dina personliga egenskaper. För att passa för rollen ser vi att du är en strukturerad person som gillar ordning och reda. Vi ser även att du är prestigelös och är intresserad av att hjälpa till med allt från att plocka undan disk till att göra finansiella rapporter. Då det är en familjär stämning på kontoret ser vi att du är en lagspelare som trivs med att arbeta i grupp och är social, glad och positiv. Du är lösningsorienterad och ser problem som möjligheter.