Ipsos AB

Senior Insight Consultant

Ipsos är ett av världens ledande research- och insiktsföretag med verksamhet i 90 länder. På Ipsos kontor i Sverige arbetar ett 100-tal medarbetare för att med insikter som grund hjälpa våra kunder att utveckla sina produkter och erbjudanden. Ipsos specialiserar sig på att mäta hur olika medier, varumärken och människor interagerar via engagerande innehåll, effektiv kommunikation och relevant medieplanering. Vi hjälper kunder att utveckla framgångsrika kampanjer som bygger varumärket genom att stärka varumärkesrelationen och driva försäljning. Våra lösningar sätter konsumenten i centrum för våra kunders strategi. Med våra noggrant validerade metoder och modeller samt vår gedigna erfarenhet inom området, kan vi säkerställa att du som kund får den hjälp du behöver.

Ipsos söker en Senior Insiktskonsult med erfarenhet av varumärkesarbete.

Har du en passion för varumärken? Vill du vara med och utveckla framtidens starkaste varumärken och strategier? Vi söker en Senior Insiktskonsult med mångårig erfarenhet inom varumärkesarbete till vårt affärsområde Market Strategy & Understanding. Ipsos är ett av världens ledande undersöknings- och marknadsanalysföretag med drygt 20.000 anställda i 89 länder.

Vad kan du förvänta dig av Ipsos

Vi kan erbjuda dig kunder och medarbetare i toppklass i ett av världens största undersökningsföretag. Bakom de varumärken du kommer arbeta med hittar du några av de absolut största och mest välkända företagen. Du får också tillgång till innovativa- och branschledande produkter och ett globalt nätverk. Vi ger dig härliga och kompetenta kollegor som tillsammans med dig skapar framgång och trivsel på jobbet – och nöjda kunder.

Ipsos förväntningar på dig?

Till den här tjänsten ser vi att du har adekvat examen, gärna med inriktning på varumärken och varumärkesutveckling. Därtill ser vi att du som person är nyfiken, problemlösare, innovativ och ansvarstagande. Du är driven och får saker och ting att hända. Du har ett skarpt analyssinne, förmågan att driva projekt i land samt kombinera olika informationskällor för ett mer insiktsfullt helhetsperspektiv. Du gillar att arbeta i högt tempo och motiveras av frihet under ansvar och att arbeta mot tydliga mål.

Tidigare erfarenhet/kompetens

 • Relevant akademisk erfarenhet gärna med inriktning på varumärken och varumärkesutveckling
 • 5-10 års relevant arbetslivserfarenhet och gedigen kompetens inom varumärkesområdet
 • Är affärsmässig och kontaktskapande med god social förmåga
 • Har kraft och vilja att driva kundarbete självständigt, ta ansvar och egna initiativ
 • Har ett brinnande intresse för marknadsstrategiska frågor
 • Är analytisk och van att analysera stora mängder data
 • Är van att kommunicera och presentera insikter
 • Har energi och drivkraft att utveckla sig själv och andra
 • Tidigare erfarenhet att arbeta i eller med varumärkes-, kommunikationsbyråer eller undersökningsföretag är meriterande.
 • Har mycket goda kunskaper i Officepaketet
 • Har mycket god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska. 

Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig! Välkommen med din ansökan redan idag.