Livio

CFO

Livio är den största aktören i Norden inom IVF och fertilitetsbehandlingar. Vår verksamhet sker i privat regi men har även avtal med flera regioner.Livios kvalitetsarbete har under åren resulterat i mycket goda graviditetsresultat efter fertilitetsbehandlingar, men att enbart visa på bra resultat är inte tillräckligt för oss. Den bästa vården vid fertilitetsbehandlingar handlar lika mycket om ett bra patientomhändertagande. Det innebär att vi visar på omsorg och respekt för de enskilda patienterna men också att vi vågar ha en öppen och ärlig dialog med dem. Vår målsättning är att alltid ge våra patienter det bästa rådet utifrån deras unika förutsättningar att få sitt efterlängtade barn.

Nu söker Livio sin nästa CFO som får strategisk, affärsnära samt operativ roll i ledningsgruppen och i nära samarbete med VD. Det är en central roll när det kommer till bolagets fortsatta utveckling och tillväxt då Livio fortsätter sin större internationella tillväxtresa. 

Rollen: 

Som CFO hos Livio behövs en god kunskap och förståelse för finansiell rapportering, processer, prognoser och analyser. Vi tror att du är en pragmatisk person med ett tydligt affärssinne, utmärkta analytiska färdigheter och stort driv som motiveras av komplexa utmaningar med stort fokus på verksamheten. 

I rollen ingår bla;

  • Löpande finansiell rapportering och uppföljning till ledning och ägare. 
  • Övergripande äga löpande rapportering och koncernredovisning.
  • Internationell rapportering 
  • Driva fortsatta utvecklingsplaner, säkerställa korrekt finansiell data och nyckeltal.
  • Personalansvar för ekonomiorganisationen. 
  • Stötta VD i M&A planering vid förvärv.
  • Ansvara för utvärdering, analyser, finansiell due diligence samt övriga initiativ. 
  • Övergripande ansvar för löner.

Din bakgrund och personlighet: 

Du har akademisk examen inom ekonomi och några års relevant arbetslivserfarenhet tex som Senior Business Controller, Redovisningschef eller Ekonomichef, med fördel från tillväxtbolag. Du har tidigare arbetat med koncernredovisning, och har du erfarenhet från internationell verksamhet samt ledarerfarenhet är det meriterande. För att lyckas i rollen är du en social och kommunikativ person med ett stort finansiellt intresse kombinerat med ett tydligt driv, engagemang för utveckling och ett lösningsorienterat förhållningssätt. Ansvaret är brett och ställer stora krav på analysförmåga, ledarskap och förmåga att prioritera. Du är en stark relationsbyggare och har lätt att nå fram i kommunikation såväl internt som externt.

Rollen är placerad i Stockholm