Argum AB

Redovisningsekonom

Har du erfarenhet och intresse av att arbeta med redovisning och ekonomisk rådgivning för jord- och skogsägare? Är du en entreprenöriell person som är redo för nya utmaningar? Då har vi rollen för dig!

Argum är en specialiserad juristbyrå som erbjuder juridisk, ekonomisk och skatterättslig rådgivning till Sveriges större jord- och skogsägare. Rådgivning omfattar i fastighetsägandets alla steg, från förvärv till avyttring och inte minst i förvaltningen däremellan. Företaget planerar nu att utöka sin verksamhet inom redovisning och ekonomisk rådgivning. Du kommer tillsammans med några kollegor att starta upp och utveckla företagets redovisningsverksamhet. Du kommer att ansvara för egna kunder men förväntas också samarbeta med företagets jurister i gemensamma uppdrag. Arbetet kommer bestå av löpande bokföring, bokslut, årsredovisning och deklaration. Utöver dessa grundläggande uppgifter får du möjlighet att arbeta med ekonomisk rådgivning och skatterådgivning tillsammans med företages jurister, exempelvis i samband med generationsskiften och vid externa fastighetsöverlåtelser.

Argum har totalt åtta anställda på deras kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Örebro. Du har möjlighet att arbeta från något av företagets befintliga kontor eller ha ett eget kontor om du är bosatt på annan ort.

Kvalifikationer

  • Mellan 4 – 10 års erfarenhet av att arbeta med redovisning
  • Det anses meriterande om du har erfarenhet eller intresse av förvaltning av lantbruksegendomar eller familjeföretag
  • Är flytande i tal och skrift på svenska

Rollen kräver att du är serviceminded och kundorienterad. Som person ser vi att du är noggrann, strukturerad, prestigelös, självgående och ansvarsfull.