Holistic Sweden

Key Account Manager

I snart 20 år har Holistic förmedlat kunskap och tagit fram innovativa kosttillskott av kompromisslös kvalité för att hjälpa människor att optimera sin hälsa. Holistic är idag det ledande varumärket inom kategorin men samtidigt initierat en omfattande utvecklingsplan som skall säkerställa att bolaget förbättrar sitt affärs- och kundfokus. Bolagets mål är att vidareutveckla sitt hälsokoncept, accelerera tillväxt och expandera geografiskt för att på så sätt bidra till sin vision om en bättre värld och samtidigt svara på en växande efterfrågan av hälsotjänster.

Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa i Sveriges ledande hälsokostbolag och bidra till att lyfta Holistic till nästa nivå?

Brinner du för försäljning och tycker om att skapa goda långsiktiga relationer med befintliga kunder? Har du ett starkt kommersiellt tänk? Är du intresserad av att vara del av ett entreprenöriellt bolag som arbetar för att förbättra hälsan för människor? Då är det dig vi söker!

Just nu söker vi en Key Account Manager som vill vara med på Holistics tillväxtresa. I dagsläget består sälj- och supportteamet av sju personer fördelat på försäljning, butiksbearbetning och kundservice (B2B/B2C). I rollen som Key Account Manager på Holistic kommer du ansvara för att växa deras befintliga konton genom att bland annat bygga starka relationer, driva kampanjer och skapa merförsäljning. Målet är att Holistic ska vara deras kunders naturliga förstaval inom kategorin.

Tidigare erfarenhet

  • Två års erfarenhet av att arbeta med B2B-försäljning
  •  Akademisk utbildning
  • Talar flytande på svenska då det används i den dagliga kommunikationen
  • Det anses meriterande om du tidigare har erfarenhet från detaljhandeln med att optimera sortiment, förbättra nyckeltal och kundrelationer
  • Det anses meriterande om du har tidigare erfarenhet av att göra finansiella analyser och följa upp KPI:er
  • Kökort (B)

Personliga egenskaper

För att passa för denna tjänst lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi tror att du är en jordnära person som drivs av att skapa goda relationer samtidigt som du skapar förutsättningar för ökad försäljning och lönsamhet. Du är en do:er med högt driv, du trivs med såväl arbeta självständigt som i grupp. Eftersom rollen innebär kontinuerlig kontakt med kunder och att förmedla siffror för att påvisa hur de kan utveckla deras resultat så ser vi att du är kommunikativ och professionell i ditt sätt att arbeta. Utöver detta ser vi att du är noggrann och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Placering och start

Positionen är placerad på Holistics huvudkontor i Norrköping med möjlighet till distansarbete upp till fyra dagar i veckan. Bolaget planerar för ett mindre Stockholmskontor under september 2022. Start under november 2022.