2c8

Partneransvarig

2c8 är ett produktbolag som utvecklar och äger 2c8 Apps, ett verktyg för att modellera och utveckla verksamhetsprocesser och skapa ledningssystem. Vårt mål är att leverera världens enklaste verktyg för modellering och verksamhetsutveckling. Vi har kontor i Karlstad och Stockholm och vi har idag drygt 1200 kunder i över 40 länder. Vi säljer vår programvara dels genom vår egen säljorganisation, dels genom våra samarbetspartners. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar för att kunna utveckla sin verksamhet vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav och därför är både engagemang, kunskap och kundbemötande en nyckel till framgång.2c8’s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet, proffsighet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen. Det gör att alla våra anställda kan och förväntas bidra till vårt övergripande mål: ”leverera marknadens enklaste verktyg för modellering och verksamhetsutveckling och skapa bestående värde för våra kunder”.

Vill du vara med på vår tillväxtresa?

Drivs du av att bygga långsiktiga relationer och har säljkultur i ditt DNA? Vill du vara med på en spännande internationell tillväxtresa? Trivs du i en roll där du både arbetar operativt med att skapa nya partnerskap i kombination med att vara en del av ledningsgruppen och vara delaktig i bolagets utveckling? Då har vi rollen för dig.

Om tjänsten:

Som partneransvarig på 2c8 är din främsta arbetsuppgift att driva den indirekta försäljningen av 2c8’s produkter genom att utveckla befintliga och nya samarbetspartners både i Sverige men framför allt utomlands.

Du kommer att ansvara för att bygga hela vår partnerkanal och skapa sälj- och marknadsplaner för alla våra samarbetspartners. Genom kontinuerliga möten med våra partners så utvecklar du och driver den indirekta försäljningen av hela 2c8’s produktportfölj. Arbetsuppgifterna sträcker sig från att etablera nya samarbetspartners, upprätta partneravtal, sätta säljmål, genomföra säljaktiviteter till att driva säljuppföljning och säkerställa utbildningsnivån hos våra partner. Du kommer även stödja våra samarbetspartners i slutkundsmöten vid behov.

Som partneransvarig arbetar du nära vår försäljningsavdelning och vår avdelning för ”Customer Success” där vi ständigt strävar efter att hjälpa och utveckla våra kunder. I rollen som partneransvarig kommer du att ingå i vår ledningsgrupp och rapportera direkt till VD.

Din profil:

 • Du har minst fem års erfarenhet av försäljning inom IT, gärna inom affärssystem eller verksamhetskritiska system med dokumenterade goda säljresultat.
 • Du har framgångsrikt byggt upp en partnerkanal med indirekt försäljning via partners både i Sverige och internationellt.
 • Du har ett väl utvecklat affärsmannaskap och erfarenhet från att arbeta i en självständig roll.
 • Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.
 • Du har B-körkort då arbetet innebär resor både i Sverige och utomlands.
 • Det anses meriterande om du har en relevant eftergymnasial utbildning.

Vem är du?

 • Då tjänsten innebär att du är ute och rör dig mycket är det viktigt att du känner att detta passar din personlighet och att du under dina resor och din självständiga arbetstid fortfarande kan arbeta och prestera mycket bra. 
 • Du har en förmåga att förstå kundernas verksamhet och utmaningar och har ett driv att lära dig 2c8’s produktutbud och förstå hur det kan samverka med de lösningar som våra produktpartners och tjänstepartners levererar till slutkund.
 • För att lyckas i denna roll tror vi att du är social, strukturerad och att du är en god säljare och kommunikatör.
 • Dina styrkor är att du är driven, serviceinriktad och trivs med att ständigt utmanas och utvecklas.
 • Slutligen tror vi att du brinner för slutkunden och att du trivs i en organisation som präglas av teamwork, innovation och glädje.

Det här är vad 2c8 kan ge dig:

 • En plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens, ditt driv och din säljerfarenhet kommer att göra skillnad.
 • Stora möjligheter till spännande karriärvägar inom 2c8. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom både interna och externa utbildningar.
 • Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Förutom att vi erbjuder sex veckors semester så erbjuder vi möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, träning och en generös tjänstepension.
 • Vi är ett härligt gäng som gärna tränar, umgås och gör roliga saker tillsammans.

Tjänsten är placerad i Karlstad eller i Stockholm.