SkandiaMäklarna AB

Talent Acquisition Specialist

SkandiaMäklarna startade 1980 med ett kontor på Östermalm i Stockholm. Idén var att erbjuda tjänster med högre kvalitet än andra i branschen. Sedan 1992 har företaget växt på franchisebasis. Idag är SkandiaMäklarna ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 520 medarbetare på 110 kontor. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter, gods, gårdar och lantbruk med verksamhet i Sverige, Spanien och Portugal.

Skulle du beskriva dig själv som en duktig lagspelare med stort eget driv och talang för att skapa relationer och nätverka? SkandiaMäklarna växer och söker nu en Talent Acquisition Specialist!

Som Talent Acquisition Specialist är din uppgift att hitta och attrahera framtida medarbetare till SkandiaMäklarna, en uppgift som är oerhört viktig för dem. Ditt fokus kommer vara på marknadskartläggning och search, och där med också proaktivt arbeta för att attrahera intressanta kandidater. Med uthållighet och telefon som ditt främsta verktyg är du inte rädd för att nå ut och göra ditt yttersta i jakten på talangerna. Genom ditt kreativa sätt att nätverka blir du en otroligt viktig spelare för SkandiaMäklarnas tillväxtresa. 

Du tillhör SkandiaMäklarnas huvudkontor och kommer därför vara i kontakt med kandidater över hela landet. Du arbetar självständigt men i tätt samarbete med med People & Culture Manager, Growth Manager och VD.

Bakgrund och tidigare erfarenhet:

  • Akademisk eller annan eftergymnasial utbildning
  • Erfarenhet av sälj, rekrytering eller kundnära roller
  • Skriva och prata svenska & engelska obehindrat
  • Du har visat prov på uthållighet och envishet

Personliga egenskaper:

Vi söker dig med driv och ambition men du måste också ha ett stort hjärta. För att trivas och passa in hos SkandiaMäklarna gillar du att ta egna initiativ och ett stort ansvar för ditt arbete. Du har en förmåga att få saker att hända och är effektiv i din kommunikation. Vidare är du en fena på att samarbeta och tycker att det stimulerande att arbeta mot högt uppsatta mål. Är du dessutom en relationsskapande person med höga ambitioner så erbjuder SkandiaMäklarna en utvecklande väg framåt.

Hos SkandiaMäklarna får du:

Hos SkandiaMäklarna får du äga din egen utveckling, du får chansen att knyta många nya kontakter till dig och samtidigt ta del av byråns stora kunnande och erfarenhet inom branschen. Du får även ta del av en spännande resa på en av Sveriges mest välrenommerade mäklarkedja.