SSE Executive Education

Account Manager

SSE Executive Education är ett helägt dotterbolag till Handelshögskolan i Stockholm och den ledande partnern för chefsutbildning i Nordeuropa och rankas som den bästa i Norden inom ledarskap och affärsutveckling enligt Financial Times. Här är akademisk forskning integrerad med näringslivet. SSE Executive Education utvecklar ledare med fokus på spetsiga områden som innovation och entreprenörskap hållbar tillväxt och finansiell ekonomi, och ökar konkurrenskraften hos företag, organisationer och den offentliga sektorn genom kraftfull transformation.

Om rollen

I din roll som Account Manager ansvarar du för att säkerställa deltagarantalet på ledarskapsprogrammen. Bearbetningen av kunder sker både via telefon, digitala möten samt vid möten på plats hos kund. Genom att utveckla ett nära samarbete med dina kunder och förstå deras behov skapar du rätt förutsättningar för att kunna erbjuda varje kund det utbildningsprogram som passar dem bäst.

Du ingår i ett team om sex personer, är del av olika programteam och rapporterar till Director Business Area. Kontoret är beläget i Handelshögskolans lokaler på Sveavägen 65 i Stockholm.

Erfarenhet och kvalifikationer

  • Du har erfarenhet av rådgivande försäljning och av att leda hela försäljningsprocesser på egen hand såväl som med andra.
  • Du tycker om att träffa kunder och förstår att affärer skapas i dialoger och interaktioner.
  • Vi ser även att du är en duktig kommunikatör på svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Akademisk utbildning är ett krav.

Personliga egenskaper

  • Som person är du mål- och resultatinriktad och du inspireras av att leverera värde. Du är ödmjuk inför uppgiften, prestigelös och har en god samarbetsförmåga.
  • Du är initiativrik, har hög energi och du förstår hur du levererar värde genom- och med andra. Du är både trygg i dig själv och beslutsam samt bra på att prioritera.
  • Samtidigt som du är självständig är du också en stark lagspelare.

SSE Executive Education arbetar för en balanserad könsfördelning och värdesätter en mängd olika bakgrunder och erfarenheter bland våra anställda. Vi välkomnar därför alla sökande oavsett kön, etnicitet, könsidentitet eller uttryck, funktionshinder, sexuell läggning, ålder eller religion eller annan övertygelse.