Marketing

Head Agent förstår komplexiteten och den strategiska vikten Marketing har som funktion i dagens organisation. Det handlar såväl om den mätbara som den värdedrivna kommunikationen, strategiskt såväl som taktiskt. En allt mer digitaliserad värld innebär stora möjligheter för företag, men också enorma utmaningar. Att vara ett närvarande och levande varumärke med tydliga marknads- och kommunikationsstrategier är centralt för att ett företag ska synas i den ökande konkurrensen. För att lyckas i konkurrensen behöver företag rätt personer i sin organisation, personer som kan förverkliga ett företags vision och bygga långsiktiga relationer med kunder.

Rekrytera Marknadspositioner genom Head Agent

Head Agent har en djup expertis inom flera olika områden, men det är främst inom digital marknadsföring, varumärkesbyggande och kommunikation som vi i tio års tid varit med på våra kunders innovationsresor. Idag handlar marknadsföring till stor del om att använda rätt och relevant teknik för att skapa en träffsäker och personlig kommunikation såväl som automatiserade dialoger med sina kunder. Vi följer och utvärderar ständigt ny teknik och nya kompetensområden. Våra kunder kan alltid känna sig trygga i att vi snabbt och med stor kunnighet kan sätta oss in i varje specifik rekrytering och att vi har koll på det senaste inom området.

Kontakta mig
Urval av roller inom marknadsföring och kommunikation

Marknadschef
CMO
Group Digital Marketing Manager
Head of Marketing & E-commerce
Head of CRM
Senior Brand Strategist
Head of Creative & Design
Country Marketing Manager
Marketing Manager
Head of Performance Marketing
Manager Retail Marketing Nordics
Brand & Marketing Intelligence Manager
Marketing Manager
Marketing Manager
Marketing Manager
Performance Marketing Manager
Marketing Director
Digital Marketing Manager
1. Kontakta Andrea

Om du vill höra mer kring hur vi arbetar med roller inom Marketing och kommunikation eller om du har några andra frågor så hör gärna av dig.

Andrea Strand
Partner Executive Search
+46 763 07 38 11
Mail

Kontakta oss

Hör av dig till oss om du vill diskutera hur vi kan hjälpa er att ta de bästa besluten för er verksamhet.