Marketing

Head Agent förstår komplexiteten och den strategiska vikten Marketing har som funktion i dagens organisation. Det handlar såväl om den mätbara som den värdedrivna kommunikationen, strategiskt såväl som taktiskt. En allt mer digitaliserad värld innebär stora möjligheter för företag, men också enorma utmaningar. Att vara ett närvarande och levande varumärke med tydliga marknads- och kommunikationsstrategier är centralt för att ett företag ska synas i den ökande konkurrensen. För att lyckas i konkurrensen behöver företag rätt personer i sin organisation, personer som kan förverkliga ett företags vision och bygga långsiktiga relationer med kunder.

Rekrytera Marknadspositioner genom Head Agent

Head Agent har en djup expertis inom flera olika områden, men det är främst inom digital marknadsföring, varumärkesbyggande och kommunikation som vi i tio års tid varit med på våra kunders innovationsresor. Idag handlar marknadsföring till stor del om att använda rätt och relevant teknik för att skapa en träffsäker och personlig kommunikation såväl som automatiserade dialoger med sina kunder. Vi följer och utvärderar ständigt ny teknik och nya kompetensområden. Våra kunder kan alltid känna sig trygga i att vi snabbt och med stor kunnighet kan sätta oss in i varje specifik rekrytering och att vi har koll på det senaste inom området.

Kontakta mig
1. Kontakt

Om du vill höra mer eller har frågor om hur vi arbetar med området marknadsföring och kommunikation, kontakta Karin Bergström.

Kristina Bågstam Lund
Founding Partner
+46 704 45 92 92
Mail

Kontakta oss

Hör av dig till oss om du vill diskutera hur vi kan hjälpa er att ta de bästa besluten för er verksamhet.