Business Development

Ständiga förändringar och en allt snabbare utvecklingstakt ställer ökade krav på att både ett företags organisation och erbjudande är under pågående utveckling. Rätt människor är en avgörande faktor för att driva förändring och skapa en effektiv organisation. Med Head Agent som partner kan du bygga en hållbar organisation som utvecklar din affär.

Rekrytering inom affärsutveckling med Head Agent

Head Agent hjälper er att hitta de personer som skapar störst positiv effekt på er affär. Med vår mångåriga erfarenhet och gedigna nätverk av personer med affärspåverkande förmåga hjälper vi er att komplettera, förnya och stärka er organisation. Det är viktigt att hela tiden anpassa sig utifrån kund och omvärld samt att utvärdera och omdefiniera sitt erbjudande för att fortsätta vara relevant. Att ställa om organisationsstrukturer och hela tiden hitta och utvärdera möjligheter till nya erbjudanden och intäktsströmmar är av stor vikt. Förutom att hitta rätt person så konsulterar vi er i frågor såsom performance management, organisationsstruktur och effektiva arbetssätt. Allt som krävs för att skapa konkurrenskraft.

Kontakta mig
Urval av roller inom affärsutveckling

Business Developer Digitalization & Communications
Business Development Manager
Verksamhetsutvecklare
Business Development Manager Denmark
Operations Director
Senior Business Developer e-Mobility
COO
Sales & Business Development Manager
Business Developer
- New Services
Vendor Manager
Business Developer
Program Manager Smart Industry
- Digital Services
Sr Specialist Commercial Development
Nordic Business Development Manager
Affärsutvecklare
Innovativ affärsutvecklare
1. Kontakta Andrea

Om du vill höra mer kring hur vi arbetar roller inom operations, affärs- och organisationsutveckling eller om du har andra frågor så hör gärna av dig.

Andrea Strand
Partner Executive Search
+46 763 07 38 11
Mail

Kontakta oss

Hör av dig till oss om du vill veta mer om och diskutera hur vi kan hjälpa er att ta de bästa besluten för er verksamhet.