Digital Transformation

Digital transformation och globalisering skapar förutsättningar för organisationer att hitta nya lösningar och dela kunskap. Det krävs att såväl organisationer som ledare följer förändringarna för att hitta områden där det finns utrymme till förbättring och effektivisering. Att vara drivande i utvecklingen och inte den som följer skapar möjligheter att bli en vinnare på marknaden. Att säkerställa att du rekryterar den bästa digitala kompetensen är en förutsättning för detta.

Rekrytera digital kompetens genom Head Agent

Head Agent var tidigt ute att utvärdera och bedöma vilken digital kompetens som skapar störst värde för fortsatt framgång. Digitalisering är ett område i ständig förändring. För att säkerställa att du får den kompetens din organisation behöver måste vi alltid ha den senaste kunskapen inom området för att kunna ställa de rätta frågorna både till kandidater och till dig som kund. Det gäller oavsett om det är en CIO, Head of Digital, Innovation Director eller en Digital Specialist. Vi har varit med på våra kunders innovationsresor och har idag ett starkt nätverk av relevanta kandidater och en kunskap som är central för att attrahera kandidaterna till ditt företag.

Kontakta mig
Urval av roller inom Digital Transformation

Head of Online
Head of UX inkl UX Team
Business Developer Digitalization & Communication
Director of Innovation
Digital Business Development Manager
Deputy Chief Digital Officer
Business Unit Head New Digital Business
Intrapreneur Business Developer; Service Designer
Group Digital PM
Head of Digital Innovation
Digital Transformationsledare
Head of transformation
Förändringsledare
Senior Business Developer e-Mobility
1. Kontakta Susanna

Om du vill höra mer kring hur vi arbetar med roller inom digital transformation och innovation eller om du har några andra frågor så hör gärna av dig.

Susanna Liljestam Heigard
Founding Partner
+46 704 82 82 91
Mail

Kontakta oss

Hör av dig om du vill höra mer om och diskutera hur vi kan hjälpa er att ta de bästa besluten för er verksamhet.