Executive Assessment

Att vara säker på att den du anställer är helt rätt för din organisation och för den specifika positionen är av allra största vikt, framför allt när det handlar om en ledande position. Med Executive Assessment gör vi en omfattande och objektiv bedömning utifrån era specifika behov. Head Agent har en mångårig erfarenhet av att utvärdera och tillsätta ledare för att säkerställa den bästa matchningen.

Executive Assessment genom Head Agent

Behoven av Executive Assessment kan se olika ut. Det kan handla om att se över vilken kompletterande kompetens era ledare behöver eller att utveckla den beslutsfattande styrkan i ledningsgruppen. Ibland finns behovet att få en objektiv expertbedömning på ledarskapet eller en second opinion av en potentiell kandidat för att bekräfta ert val. Det kan även handla om att stödja i Onboarding-processen för en nyrekryterad ledare. Våra konsulter är certifierade i testverktyg anpassade för såväl urval som för personlig utveckling och vi har även personer som är diplomerade inom området för coachning. Head Agent kan erbjuda ett skräddarsytt upplägg som passar just er.

Kontakta mig
1. Kontakt

För att närmare diskutera hur vi kan hjälpa er med tester, second opinion och utvärderingar kontakta Karin Geber.

Susanna Liljestam Heigard
Founding Partner
+46 704 82 82 91
Mail

Urval av samarbeten

Vi är stolta över våra fantastiska samarbeten. Kontakta oss för att höra om ytterligare referenskunder och hur vi kan vara din partner inom Executive Assessment.

SF Studios
Svenska Spel AB
AMF
Yggdrasil Gaming
Actic Group
VINNOVA
& Other Stories (H&M)
Ahlsell AB

Fördelar med Executive Assessment

Trygghet

Vår professionella bedömning och gedigna erfarenhet skapar trygghet och säkerhet.

Objektivitet

Vi agerar rådgivande utifrån ett externt och oberoende perspektiv, för att säkerställa att ni fattar rätt beslut.

Träffsäkerhet

Både ni och era kandidater kan dra nytta av vår rådgivning baserade både på resonemang och testresultat för arbeta med den fortsatta utvecklingen.

Kontakta oss

Hör av dig till oss om du vill diskutera hur vi kan hjälpa er att ta de bästa besluten för er verksamhet