Executive Assessment

Med Executive Assessment gör vi en omfattande och objektiv bedömning utifrån era specifika behov. Att vara säker på att den du anställer är helt rätt för din organisation och för den specifika positionen är alltid viktigt, men framför allt när det handlar om en ledande position. Head Agent har en mångårig erfarenhet av att utvärdera och tillsätta ledare för att säkerställa den bästa matchningen.

Executive Assessment genom Head Agent

Behoven av Executive Assessment kan se olika ut. Det kan handla om att se över vilken kompletterande kompetens era ledare behöver eller att utveckla den beslutsfattande styrkan i ledningsgruppen. Ibland finns behovet att få en objektiv expertbedömning på ledarskapet eller en second opinion av en potentiell kandidat för att bekräfta ert val. Det kan även handla om att stödja i Onboarding-processen för en nyrekryterad ledare. Våra konsulter är certifierade i testverktyg anpassade för såväl urval som för personlig utveckling och vi har även personer som är diplomerade inom området för coachning. Head Agent kan erbjuda ett skräddarsytt upplägg som passar just er.

Fördelar med Executive Assessment

Trygghet

Vår professionella bedömning och gedigna erfarenhet skapar trygghet och säkerhet.

Objektivitet

Vi agerar rådgivande utifrån ett externt och oberoende perspektiv, för att säkerställa att ni fattar rätt beslut.

Träffsäkerhet

Både ni och era kandidater kan dra nytta av vår rådgivning baserade både på resonemang och testresultat för arbeta med den fortsatta utvecklingen.

Urval av samarbeten

Vi är stolta över våra fantastiska samarbeten. Kontakta oss för att höra om ytterligare referenskunder och hur vi kan vara din partner inom Executive Assessment.

SF Studios
Svenska Spel AB
AMF
Yggdrasil Gaming
Telia
VINNOVA
& Other Stories (H&M)
Ahlsell AB
Swish
Stockholm Exergi AB
BankID
Paulig Group
OMG/Omnicom Media Group
Primus-Silva Sweden AB
1. Kontakta Andrea

För att närmare diskutera hur vi kan hjälpa er med tester, second opinion och utvärderingar så hör gärna av dig till vår certifierade och erfarna Partner.

Andrea Strand
Partner Executive Search
+46 763 07 38 11
Mail