Board Recruitment

Personer med likartad kompetens och erfarenhet, vänner eller familj. Så ser många styrelser ut i dag. Men när omvärlden förändras allt snabbare behöver styrelsen också göra det. Det är inte längre bara lång erfarenhet eller relation som behöver styra när företag utser sin styrelse. Minst lika viktigt är vilka förändringar företaget står inför och vilken kompetens som behövs för att möta dem. Idag svänger behoven mot vad personen kan tillföra och det handlar mer om vart företaget ska. Många branscher är i transformation och det gäller att vara medveten om både företagets och branschens utmaningar för att se vilken kompetens som behövs vid rekrytering till styrelsen. Genom Head Agent utmanar vi traditionell styrelsetillsättning med en samtida approach och kompetensstyrt tankesätt.

Styrelserekrytering genom Head Agent

Affärsvärlden präglas av ständiga förändringar och för att driva ett företag i rätt riktning måste styrelsen spegla omvärlden. Kompetenser behöver löpande utvärderas och uppdateras. Kunskapen om vilken kombination av kompetens som gör mest skillnad blir avgörande. Det är här Head Agent kommer in i bilden. Med vår mångåriga erfarenhet att hitta rätt kompetens i kombination med vårt omfattande nätverk av personer på ledande positioner garanterar vi styrelseprofiler med kompletterande kompetens. Vi hittar de som tillför precis det som saknas.

Kontakta

Urval av samarbeten

Vi är stolta över våra fantastiska samarbeten. Kontakta oss för att höra om flera referenskunder eller bara för att närmare diskutera era utmaningar. Vi kan hjälpa till med inventering, diversifiering, kompetensluckor eller workshops.

Veckopengen
Bambuser AB
TWILFIT
Osynlig
1. Kontakt

Kontakta Karin Geber för att diskutera hur vi kan hjälpa er med utvärdering och rekrytering av styrelse.

Karin Geber
CEO Executive Search
+46 706 43 15 54
Mail

Fördelar med Board Agent

Kvalitet

Tack vare vårt breda nätverk av ledare i olika branscher hjälper vi er att hitta rätt person till företagets styrelse.

Resultat

Med mångårig erfarenhet av personbedömning och tillsättning av ledare hittar vi den styrelseprofil som genererar bäst resultat.

Värde

Med bred branschexpertis kan personer från Head Agents nätverk effektivt skapa värde på styrelsenivå i er organisation.

Kontakta oss

Hör gärna av dig för att vidare diskutera vikten av en dynamisk styrelse