Hitta din kontakt

Head Agent erbjuder stabilitet och trygghet i en av de strategiskt viktigaste frågorna näringslivet möter, människorna. Vi stärker er organisation och din karriär. Med hög energi driver vi utvecklingen och ifrågasätter tillvägagångssätt. Kontakta direkt på info@headagent.se eller 08 - 515 140 48. Möjligheter börjar här.

Kristina Bågstam Blom
Founding Partner
+46 704 45 92 92
Mail

Kristina har i tio års tid jobbat på ledande befattningar inom HR och rekrytering. Hon har bland annat jobbat som HR-chef i sju år inom läkemedel- och industribranschen på bland annat Orion Pharma och DCM. Senast kommer Kristina från Nova Networks där hon ansvarade över rekryteringsverksamheten.

Utbildning: Magisterexamen i Sociologi och Organisationskunskap.

Susanna Liljestam Heigard
Founding Partner
+46 704 82 82 91
Mail

Susanna har i tio års tid arbetat på ledande befattningar i rekryteringsbranschen. Senast var Susanna vice VD på Nova Pro efter att ha arbetat som VD på Nova 100 Danmark, en satsning hon också var med och grundade. Susanna började sin karriär som trainee på HP och har även hunnit med några år på SEB.

Utbildning: Magisterexamen i internationell ekonomi påbyggd med psykologi.

Karin Geber
CEO
+46 706 43 15 54
Mail

Karin började sin karriär som Management Trainee på KF och har därefter en bred bakgrund med över 10 års erfarenhet från Retail med en mängd olika befattningar inom marknadskommunikation, varumärkes-och kampanjstrategi, affärsutveckling, kompetensutveckling, organisationsutveckling, lojalitetsprogram, event och sponsring. Karin har arbetat i nordiska funktioner och har erfarenhet från komplex och tvärfunktionell projektledning. Senast kommer Karin från Coop där hon var Sponsringsansvarig.

Utbildning: Magisterexamen från Linköpings Universitet i Marknadsföring och Strategi/Struktur/Förändring samt studier i Socialantropologi.

 

Linus Andersson
Partner and Founder irecommend
+46 737 35 29 02
Mail

Linus har tidigare erfarenhet från bland annat HR- och mediebranschen.

Utbildning: Kandidatexamen från Uppsala Universitet inom HR-Management med Pedagogik som huvudämne, innehållande studier i Sydafrika. Linus har utöver detta studerat 75 hp Företagsekonomi vid Uppsala Universitet.

Petra Wigh
COO & Executive Search Consultant
+46 70 973 21 09
Mail
Karin Bergström
Partner and Executive Search Manager
+46 703 25 22 30
Mail

Karin har mer än 15 års erfarenhet från mediebranschen genom sina olika roller på TV4-Gruppen, varav merparten av rollerna var chefsroller inom kommunikation och marknadsföring. Den senaste rollen var som Marknadschef B2C. Karin var även ansvarig för planering och genomförande av en omfattande outsourcing 2012 och därefter ansvarig beställare för TV4-Gruppen gentemot den nystartade, outsourcade, reklambyrån.
Utöver Karins kompetenser inom kommunikation och varumärke besitter hon en gedigen erfarenhet av ledarskap och organisation.

Utbildning: Kandidatexamen i företagsekonomi vid Stockholms Universitet

Jesper Svärding
Executive Search Manager
+46 763 16 58 79
Mail

Jesper har 25 års erfarenhet av försäljning, företrädesvis inom mediebranschen. Under mer än 15 år har Jesper suttit i ledande chefsbefattning på några av Sveriges största medieföretag såsom Dagens Nyheter, TV4, Eniro, Clear Channel och senast SF Bio med erfarenhet av ledarskap, sälj- och affärsutveckling, kompetensutveckling och rekrytering.

Utbildning: Marknadsekonom & Masterexamen från IHM Business School, kompletterat med ett antal utbildningar inom media, försäljning och ledarskap.

Caroline Allmér
Search Associate Manager
+46 763 26 56 11
Mail

Caroline har sedan examen arbetat i rekryterings- och bemanningsbranschen både som rekryterare och kundansvarig, med goda erfarenheter av projektledning och research.

Utbildning: Civilekonom från Lunds Universitet med en BSc i Organisation och Ledarskap och en MSc i Managing People, Knowledge and Change.

Anna Palmdal
Search Associate Manager
+46 739 70 53 94
Mail

Anna har tidigare erfarenhet av bemanningsbranschen där hon jobbat med rekrytering.
Hon har även erfarenhet från skol- och idrottsverksamhet samt servicebranschen.

Utbildning: Kandidatexamen inom HR-management/development från Linköpings Universitet.

Sofia Bågstam
Executive Search Manager
+46 730 80 31 54
Mail
Victoria Gillberg
Partner & CEO Executive Broker
+46 703 00 61 50
Mail

Victoria har flera års erfarenhet inom detaljhandel bl a som inköpare för Åhléns. Hon har även arbetat inom media och var bl a projektledare för uppstarten av Axess TV. Senast kommer hon från TV-formatutvecklingsbolaget Elk Format där hon arbetade med utveckling och internationell försäljning med ansvar för Tyskland, Ryssland och Östeuropa.

Utbildning: Kandidatexamen i Företagsekonomi från Stockholms Universitet.

Head Agent.
Varmt välkommen att höra av dig till oss.
08-515 140 48
Mail
Obegränsade möjligheter. Potential börjar här.

Vi kontaktar dig

Kontakta oss så hjälper vi dig, oavsett om det gäller rekrytering, utvärdering eller interim.

Amanda Pettersson
Search Associate
+46 73-519 19 43
Mail
Andrea Strand
Executive Search Consultant
+46 763 07 38 11
Mail

Andrea har mångårig erfarenhet av marknadsföring inom FMCG. Hon har bland annat arbetat övergripande med portfölj-, kommunikation-, och varumärkesstrategi inom hudvårdssektorn. Andrea har även flera års erfarenhet ifrån mediabranschen. Senast kommer Andrea från ACO HUD där hon ansvarade för det största varumärket i portföljen.

Utbildning: Magisterexamen i Marknadsföring och Organisation/ledning.

Anna Cygnaeus
Executive Search Consultant
+46 735 13 56 11
Mail

Anna har mer än 20 års erfarenhet av försäljning- och affärsledning, produktledning, marknadsföring, kundupplevelse, projekt- och förändringsledning. I mer än 15 år har hon jobbat i ledande och styrande befattningar samt har gedigen erfarenhet av ledarskap, rekrytering, organisation och suttit i flera ledningsgrupper. Annas erfarenhet sträcker sig över följande branscher: Retail, Shipping, Media och Telekom/IT.

Utbildning: Psykologi från L’Universite’ d’Aix-en-Provence, Sociologi och Pedagogik från Lunds Universitet samt Marknadsekonom från IHM Business School.

Anton Wennström
Search Consultant
+46 735 07 84 27
Mail

Anton har flerårig erfarenhet av marknadsföring, försäljning och ledarskap från en rad olika branscher både inom B2B och B2C. Senast som Strategic Marketing Manager för Tallink Silja AB och dessförinnan som Country Marketing Manager på F-Secure AB.

Utbildning: Anton har i grunden sociologistudier vid Stockholm Universitet samt en civilekonomexamen från Halmstad Högskola med inriktning mot marknadsföring och har även praktiserat på området i Auckland, Nya Zeeland.

Annika Wahlstedt
Executive Search Consultant
+46707908741
Mail

Annika har 20 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring i roller som KAM, försäljningschef, marknadschef och inom process- och affärsutveckling. Under de senaste 10 åren har Annika varit i fastighetsbranschen som försäljnings- och marknadschef. Senast kom Annika från Schneider Electric som marketing manager.

Utbildning: Kandidatexamen från Uppsala universitet med påbyggnad av master från Augusta University. Kompletterande utbildningar inom försäljning och marknadsföring från IHM och Berghs School of Communication.

Angelica Salazar Nelin
Senior Search Associate
+46 73 508 70 56
Mail

Angelica har tidigare arbetat med försäljning och service och har 6 års erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen. Hon har arbetat i roller så som Projektledare, Rekryteringsansvarig och Kundansvarig på både rekryteringsbolag, konsultbolag och konsultmäklarföretag. Nu senast arbetade hon som Kundansvarig Rekryterare inom IT.
Utbildning: Business Marketing & Communication på Santa Monica College

Anna Taube
Search Associate
+46 739 46 86 44
Mail

Anna har tidigare erfarenhet av projektledning inom en välgörande organisation och har sedan examen arbetat som koordinator inom byggbranschen. Utbildning: Ekonom från Uppsala med en BSc i International Business and Marketing, utlandsstudier från Frankrike inom Strategy and Business Models, studier inom Statsvetenskap och en MSc i Marketing.

 

Ailin Mirkhandan
Search Associate
+46 76 162 99 10
Mail

Ailin har tidigare erfarenhet av retail och servicebranschen. Utbildning: Kandidatexamen inom arbetsvetenskap med inriktning på arbetsrätt från Handelshögskolan på Karlstads Universitet.

Cecilia Friis
Executive Search Consultant
+46 70 941 54 16
Mail
Christine Lacotte Olsson
Senior Search Associate
+46 73 543 55 23
Mail

Christine har tidigare erfarenheter av service och pedagogik. Hon har även erfarenhet av ideellt arbete vid sidan av studierna på Lunds universitet. Utbildning: Kandidatexamen i Service Management från Lunds universitet, samt studier inom samhällsvetenskap.

Ellinor Alkvist
Senior Search Associate
+46 735 08 35 86
Mail

Ellinor har tidigare arbetat med försäljning och service och har erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen. Hon har även arbetat ideellt med styrelsearbete vid sidan av sina studier på Örebro Universitet.

Utbildning: Personalvetarprogrammet på Örebro Universitet, kandidatexamen i sociologi med inriktning personalvetenskap

 

Eric Björn
Junior Search Consultant
+ 46 73-504 71 43
Mail

Eric har tidigare erfarenhet av försäljning, service och administration inom teknik, träning och export. Utbildning: Kandidatexamen från Ekonomihögskolan på Linnéuniversitetet i Växjö inom företagsekonomi med inriktning på företagande och affärsutveckling.

Elsa Melander
Search Associate
+46 76 820 46 48
Mail

Elsa har tidigare erfarenhet från sälj och servicebranschen. Utbildning: Kandidatexamen inom Human Resources med inriktning mot psykologi från Högskolan i Jönköping, samt utlandsstudier i Paris med inriktning marknadsföring och ekonomi.

Gabriella Treschow
Search Associate
+46 76 322 21 59
Mail
Jenny Wallén
Search Associate
+46 76 010 13 52
Mail
Johan Bromark
Search Associate
+46 760 00 11 50
Mail
Johan Lefèvre
Executive Search Consultant
+46 723 87 74 00
Mail

Johan har 15 års erfarenhet utav försäljning, affärsledning och startups. Under mer än 10 år har Johan suttit i ledande befattningar såväl utomlands som i Sverige och har haft både franska och engelska som arbetsspråk förutom svenska.

Johans erfarenhet sträcker sig över följande branscher: High End Fashion, Detaljhandel, Fastighetsutveckling, Fastighetsförmedling och Byggindustrin.

Utbildning: Masterexamen inom Internationell Handel från INSEEC, Bordeaux. Fastighetsförmedling från Högskolan i Gävle.

Jonas Heilborn
Search Consultant
+46 735 29 06 78
Mail

Jonas har tidigare erfarenhet inom försäljning, ekonomi och ledarskapsutveckling. Har även arbetat ideellt med styrelsearbete på Örebro universitet.

Utbildning: Personalvetarprogrammet på Örebro universitet med kandidatexamen i sociologi samt komplettering med kurser i företags- och nationalekonomi.

Josefin Johansson
Search Consultant
+46 706 01 25 86
Mail

Josefin har tidigare erfarenhet inom projektledning, sälj och affärsutveckling. Hon har bland annat arbetat som projektledare för en onlinebaserad tidning i London och har senast arbetat i ett bolag som affärsansvarig.

Utbildning: Kandidatexamen i Journalistik med inriktning Public Relations från California State University, Northridge.

Julia Salming
Search Consultant
+46 763 46 88 31
Mail

Julia har tidigare erfarenhet av serviceyrken och försäljning.

Utbildning: Kandidatexamen från Lunds Universitet inom Service Management med inriktning Retail och utbytesstudier i Australien på Murdoch University.

Leo Sjökvist
Interim Broker
+46 763 13 94 61
Mail

Leo har flerårig erfarenhet av sälj, projektledning, event och produktlansering inom retail-, medie- och telekombranschen. Han har även erfarenhet av ideellt verksamhet, bland annat kår- och nationsaktivitet, från hans sex år på Uppsala universitet.

Utbildning: Kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning mot juridik och lingvistik från Uppsala universitet. Master i management, kommunikation och IT från Uppsala universitet.

Lovisa Larsson
Junior Search Consultant & Talent Manager
+46 763 37 98 39
Mail

Lovisa har sedan tidigare erfarenhet av försäljning och service. Hon har även erfarenhet av ideellt arbete vid sidan av studierna på Linköpings Universitet.

Utbildning: Kandidatexamen inom HR-management/development från Linköpings Universitet

Matilda Segelström
Learning & Development and Head of Office
+46 760 10 13 52
Mail

Matilda har tidigare erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen samt inom dagligvaruhandel och event.

Utbildning: Kandidatexamen från Mälardalens högskola i beteendevetenskap med inriktning sociologi samt vidare studier inom arbetsmarknadskunskap på Stockholms universitet.

Mattias Ribbing
Executive Search Consultant
+46 70 380 30 62
Mail
Marika Setterwall
Senior Search Associate
46 73 344 58 55
Mail

Marika har sedan tidigare arbetat inom försäljning samt inom kommunikation hos två väletablerade organisationer som arbetar för barns välbefinnande. Hon är även certifierad skidlärare och har en kandidatexamen i Statsvetenskap från Lunds Universitet.

Menal Suliman
Search Associate
+46736198515
Mail
Simon Tännström
Junior Search Consultant
+46 70 159 59 15
Mail

Simon har tidigare erfarenhet inom försäljning, projektledning och bemanning. Utbildning: Kandidatexamen från Högskolan i Jönköping inom medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning marknadskommunikation, samt utlandsstudier i Boston med inriktning kommunikation och retorik.

Staffan Öster
Senior Search Associate
+46 735 39 88 76
Mail

Staffan har drygt 20 års erfarenhet av försäljning, företrädesvis inom medie- och IT-branschen, med erfarenhet av ledarskap, rekrytering, sälj- och affärsutveckling. Senast kommer Staffan från en roll som finansiell rådgivare på Nordea.

Utbildning: Marknadsekonom från IHM Business School, kompletterat med utbildningar från Företagsekonomiska Institutet och Marknadsföreningen

Tove Sjöberg
Senior Search Associate
+46 723 01 01 94
Mail

Tove har tidigare erfarenhet av service och ekonomi främst inom retail. Utbildning: Kandidatexamen i Service Management från Lunds universitet, samt studier inom pedagogik och psykologi.

Pontus Andersson
Junior Search Consultant & Your Agent Manager
+46 735 13 05 78
Mail

Pontus har tidigare erfarenheter från serviceyrken och försäljning.

Utbildning: Kandidatexamen inom Service management och kandidatexamen inom handelsrätt från Lunds universitet.

Viktor Bornebusch Lundeberg
Search Consultant
+46 733 09 19 78
Mail

Viktor har tidigare erfarenhet från retailbranschen där han har arbetat med både exportförsäljning och affärsutveckling. Senast för ett av Sveriges mest miljöanpassade och snabbast växande företag inom outdoorsegmentet.

Utbildning: Kandidatexamen inom Business Management från Dublin Business School. Viktor har även studerat sälj och marknadsföring vid IHM Business School i Stockholm.

William Hagberg
Search Associate
+46 735 29 19 95
Mail

William har tidigare erfarenhet från försäljning och serviceyrken, främst inom dagligvaruhandeln. Har en kandidatexamen inom Logistics Service management vid Lunds Universitet.

 

Frida Hamark
Search Associate Intern

Mail
  • Head Agent
  • Kungsgatan 28
  • 3 trappor