Head Agent.
Varmt välkommen att höra av dig till oss.

08-515 140 48
info@headagent.se

Letar du efter en specifik person.

Susanna Liljestam Heigard
Founding Partner

Susanna har i tio års tid arbetat på ledande befattningar i rekryteringsbranschen. Senast var Susanna vice VD på Nova Pro efter att ha arbetat som VD på Nova 100 Danmark, en satsning hon också var med och grundade. Susanna började sin karriär som trainee på HP och har även hunnit med några år på SEB. Utbildning: Magisterexamen i internationell ekonomi påbyggd med psykologi.

Telefon:
+46 704 82 82 91

Mail:
susanna.liljestam@headagent.se

Kristina Bågstam Blom
Founding Partner

Kristina har i tio års tid jobbat på ledande befattningar inom HR och rekrytering. Hon har bland annat jobbat som HR-chef i sju år inom läkemedel- och industribranschen på bland annat Orion Pharma och DCM. Senast kommer Kristina från Nova Networks där hon ansvarade över rekryteringsverksamheten. Utbildning: Magisterexamen i Sociologi och Organisationskunskap.

Telefon:
+46 704 45 92 92

Mail:
kristina.bagstam-blom@headagent.se

Karin Geber
Managing Partner

Karin började sin karriär som Management Trainee på KF och har därefter en bred bakgrund med över 10 års erfarenhet från Retail med en mängd olika befattningar inom marknadskommunikation, varumärkes-och kampanjstrategi, affärsutveckling, kompetensutveckling, organisationsutveckling, lojalitetsprogram, event och sponsring. Karin har arbetat i nordiska funktioner och har erfarenhet från komplex och tvärfunktionell projektledning. Senast kommer Karin från Coop där hon var Sponsringsansvarig. Utbildning: Magisterexamen från Linköpings Universitet i Marknadsföring och Strategi/Struktur/Förändring samt studier i Socialantropologi.  

Telefon:
+46 706 43 15 54

Mail:
karin.geber@headagent.se

Andrea Strand
Marketing Manager / Senior Advisor

Andrea har mångårig erfarenhet av marknadsföring inom FMCG. Hon har bland annat arbetat övergripande med portfölj-, kommunikation-, och varumärkesstrategi inom hudvårdssektorn. Andrea har även flera års erfarenhet ifrån mediabranschen. Senast kommer Andrea från ACO HUD där hon ansvarade för det största varumärket i portföljen. Utbildning: Magisterexamen i Marknadsföring och Organisation/ledning.

Telefon:
+46 763 07 38 11

Mail:
andrea.strand@headagent.se

Linus Andersson
Partner

Linus har tidigare erfarenhet från bland annat HR- och mediebranschen. Utbildning: Kandidatexamen från Uppsala Universitet inom HR-Management med Pedagogik som huvudämne, innehållande studier i Sydafrika. Linus har utöver detta studerat 75 hp Företagsekonomi vid Uppsala Universitet.

Telefon:
+46 737 35 29 02

Mail:
linus.andersson@headagent.se

Cecilia Brinck
Partner

Cecilia har över tio års erfarenhet av tjänsteförsäljning. Hon har bland annat arbetat som Country Manager på EF Education och varit försäljningschef på Mercuri International. Cecilia har även arbetat ett flertal år som management- och ledarskapskonsult. Utbildning: Magisterexamen i Ekonomistyrning och Organisation/Ledning från Linköpings universitet

Telefon:
+46 736 19 85 15

Mail:
cecilia.brinck@headagent.se

Victoria Gillberg
CEO Executive Broker/ Interim Broker

Victoria har flera års erfarenhet inom detaljhandel bl a som inköpare för Åhléns. Hon har även arbetat inom media och var bl a projektledare för uppstarten av Axess TV. Senast kommer hon från TV-formatutvecklingsbolaget Elk Format där hon arbetade med utveckling och internationell försäljning med ansvar för Tyskland, Ryssland och Östeuropa. Utbildning: Kandidatexamen i Företagsekonomi från Stockholms Universitet.

Telefon:
+46 703 00 61 50

Mail:
victoria@executivebroker.se

Ailin Mirkhandan
Search Associate

Ailin har tidigare erfarenhet av retail och servicebranschen. Utbildning: Kandidatexamen inom arbetsvetenskap med inriktning på arbetsrätt från Handelshögskolan på Karlstads Universitet.

Telefon:
+46 76 162 99 10

Mail:
ailin.mirkhandan@headagent.se

Alexander Wik
Search Consultant / Growth Manager

Alexander har en tidigare erfarenhet från olika försäljnings- och serviceyrken. Samt av rekrytering och employer branding hos ett internationellt tech-bolag. Utbildning: fil.kand. från Uppsala Universitet, med studier inom pedagogik och kommunikationsvetenskap.

Telefon:
+46 76 167 15 46

Mail:
alexander.wik@headagent.se

Anna Cygnaeus
Executive Search Consultant

Anna har mer än 20 års erfarenhet av försäljning- och affärsledning, produktledning, marknadsföring, kundupplevelse, projekt- och förändringsledning. I mer än 15 år har hon jobbat i ledande och styrande befattningar samt har gedigen erfarenhet av ledarskap, rekrytering, organisation och suttit i flera ledningsgrupper. Annas erfarenhet sträcker sig över följande branscher: Retail, Shipping, Media och Telekom/IT. Utbildning: Psykologi från L’Universite’ d’Aix-en-Provence, Sociologi och Pedagogik från Lunds Universitet samt Marknadsekonom från IHM Business School.

Telefon:
+46 735 13 56 11

Mail:
anna.cygnaeus@headagent.se

Anna Palmdal
Executive Search Consultant

Anna har tidigare erfarenhet av bemanningsbranschen där hon jobbat med rekrytering. Hon har även erfarenhet från skol- och idrottsverksamhet samt servicebranschen. Utbildning: Kandidatexamen inom HR-management/development från Linköpings Universitet.

Telefon:
+46 739 70 53 94

Mail:
anna.palmdal@headagent.se

Anton Wennström
Search Consultant

Anton har flerårig erfarenhet av marknadsföring, försäljning och ledarskap från en rad olika branscher både inom B2B och B2C. Senast som Strategic Marketing Manager för Tallink Silja AB och dessförinnan som Country Marketing Manager på F-Secure AB. Utbildning: Anton har i grunden sociologistudier vid Stockholm Universitet samt en civilekonomexamen från Halmstad Högskola med inriktning mot marknadsföring och har även praktiserat på området i Auckland, Nya Zeeland.

Telefon:
+46 735 07 84 27

Mail:
anton.wennstrom@headagent.se

Annika Wahlstedt
Executive Search Consultant

Annika har 20 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring i roller som KAM, försäljningschef, marknadschef och inom process- och affärsutveckling. Under de senaste 10 åren har Annika varit i fastighetsbranschen som försäljnings- och marknadschef. Senast kom Annika från Schneider Electric som marketing manager. Utbildning: Kandidatexamen från Uppsala universitet med påbyggnad av master från Augusta University. Kompletterande utbildningar inom försäljning och marknadsföring från IHM och Berghs School of Communication.

Telefon:
+46707908741

Mail:
annika.wahlstedt@headagent.se

Basem Bacchus
Executive Search Consultant

Basem har 15 års erfarenhet av marknadsföring, försäljning och ledarskap från multinationella företag. Han har bland annat lång erfarenhet av ledande försäljningsbefattningar inom B2B och har även erfarenhet av marketing inom FMCG. Tidigare befattningar omfattar bland annat Management Trainee, Produktchef, Category Manager, KAM och Account Director inom företag som Unilever, Sealed Air och Kemetyl. Utbildning: Magisterexamen i Marknadsföring från Internationella Ekonomprogrammet vid Lunds Universitet med utbytesstudier i Tyskland samt kandidatstudier i Tyska.

Telefon:
+46 735 19 19 43

Mail:
basem.bacchus@headagent.se

Caroline Allmér
Search Associate Manager

Caroline har sedan examen arbetat i rekryterings- och bemanningsbranschen både som rekryterare och kundansvarig, med goda erfarenheter av projektledning och research. Utbildning: Civilekonom från Lunds Universitet med en BSc i Organisation och Ledarskap och en MSc i Managing People, Knowledge and Change.

Telefon:
+46 763 26 56 11

Mail:
caroline.allmer@headagent.se

Christine Lacotte Olsson
Search Associate

Christine har tidigare erfarenheter av service och pedagogik. Hon har även erfarenhet av ideellt arbete vid sidan av studierna på Lunds universitet. Utbildning: Kandidatexamen i Service Management från Lunds universitet, samt studier inom samhällsvetenskap.

Telefon:
+46 73 543 55 23

Mail:
christine.lacotte-olsson@headagent.se

Elin Bergkvist
Search Associate

Elin har tidigare erfarenhet inom service och försäljning. Hon har även engagerat sig ideellt i projektform under studietiden i Uppsala. Utbildning: Ekonomie kandidatexamen från Uppsala Universitet, med inriktning företagsekonomi samt utbytesstudier i England på University of Sussex med inriktning kommunikation och media

Telefon:
+46 76 322 21 59

Mail:
elin.bergkvist@headagent.se

Ellinor Alkvist
Search Associate

Ellinor har tidigare arbetat med försäljning och service och har erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen. Hon har även arbetat ideellt med styrelsearbete vid sidan av sina studier på Örebro Universitet. Utbildning: Personalvetarprogrammet på Örebro Universitet, kandidatexamen i sociologi med inriktning personalvetenskap  

Telefon:
+46 735 08 35 86

Mail:
ellinor.alkvist@headagent.se

Ellinor Ohlin
Search Associate Manager

Ellinor har tidigare erfarenhet från bland annat bemanningsbranschen där hon arbetat med personal- och rekryteringsfrågor. Hon har även praktiserat vid en resebyrå i London. Utbildning: Kandidatexamen från Uppsala Universitet inom HR-Management med Psykologi som huvudämne samt studier inom Kommunikation- och Konflikt management. Är du intresserad av att jobba hos oss som Researcher eller varför inte praktisera? Kontakta mig gärna!

Telefon:
+46 708 67 67 55

Mail:
ellinor.ohlin@headagent.se

Eric Björn
Search Associate

Eric har tidigare erfarenhet av försäljning, service och administration inom teknik, träning och export. Utbildning: Kandidatexamen från Ekonomihögskolan på Linnéuniversitetet i Växjö inom företagsekonomi med inriktning på företagande och affärsutveckling.

Telefon:
+ 46 73-504 71 43

Mail:
eric.bjorn@headagent.se

Hanna Rondahl
Search Associate

Hanna har tidigare erfarenhet inom försäljning, retail, e-handel och redovisning. Utbildning: Kandidatexamen från Handelshögskolan i Stockholm med inriktning Business and Economist, samt utlandsstudier i Barcelona, Spanien på ESADE Business School med inriktning Business Management.

Mail:
hanna.rondahl@headagent.se

Head Agent.
Varmt välkommen att höra av dig till oss.
Jenny Odar
Search Associate

Jenny har tidigare erfarenhet från marknad och försäljning inom skönhetsbranschen samt olika ledande roller inom utbildningssektorn. Utbildning: Magisterexamen i pedagogik från Linnéuniversitetet

Telefon:
+46 76 820 46 48

Mail:
jenny.odar@headagent.se

Jesper Svärding
Executive Search Manager

Jesper har 25 års erfarenhet av försäljning, företrädesvis inom mediebranschen. Under mer än 15 år har Jesper suttit i ledande chefsbefattning på några av Sveriges största medieföretag såsom Dagens Nyheter, TV4, Eniro, Clear Channel och senast SF Bio med erfarenhet av ledarskap, sälj- och affärsutveckling, kompetensutveckling och rekrytering. Utbildning: Marknadsekonom & Masterexamen från IHM Business School, kompletterat med ett antal utbildningar inom media, försäljning och ledarskap.

Telefon:
+46 763 16 58 79

Mail:
jesper.svarding@headagent.se

Jonas Berglin
Junior Search Consultant

Jonas har tidigare erfarenhet från retail, sport och eventbranschen. Utbildning: Kandidatexamen från Örebro universitet med inriktning sociologi samt utbytesstudier i Singapore på Nanyang Technological University med inriktning HR-management och psykologi.

Telefon:
+46 739 46 86 44

Mail:
jonas.berglin@headagent.se

Jonas Heilborn
Junior Search Consultant

Jonas har tidigare erfarenhet inom försäljning, ekonomi och ledarskapsutveckling. Har även arbetat ideellt med styrelsearbete på Örebro universitet. Utbildning: Personalvetarprogrammet på Örebro universitet med kandidatexamen i sociologi samt komplettering med kurser i företags- och nationalekonomi.

Telefon:
+46 735 29 06 78

Mail:
jonas.heilborn@headagent.se

Josefin Ekholmer
Search Associate (Tjänstledig)

Josefin har tidigare erfarenhet av service, administration och ekonomi främst inom försäkringsbranschen. Hon är även certifierad yogainstruktör. Utbildning: Josefin har en kandidatexamen i Service management vid Lunds universitet.  

Telefon:
+46 735 14 07 27

Mail:
josefin.ekholmer@headagent.se

Josefin Johansson
Search Consultant / Talent Manager

Josefin har tidigare erfarenhet inom projektledning, sälj och affärsutveckling. Hon har bland annat arbetat som projektledare för en onlinebaserad tidning i London och har senast arbetat i ett bolag som affärsansvarig. Utbildning: Kandidatexamen i Journalistik med inriktning Public Relations från California State University, Northridge.

Telefon:
+46 706 01 25 86

Mail:
josefin.johansson@headagent.se

Julia Salming
Junior Search Consultant

Julia har tidigare erfarenhet av serviceyrken och försäljning. Utbildning: Kandidatexamen från Lunds Universitet inom Service Management med inriktning Retail och utbytesstudier i Australien på Murdoch University.

Telefon:
+46 763 46 88 31

Mail:
julia.salming@headagent.se

Karin Bergström
Executive Search Manager

Karin har mer än 15 års erfarenhet från mediebranschen genom sina olika roller på TV4-Gruppen, varav merparten av rollerna var chefsroller inom kommunikation och marknadsföring. Den senaste rollen var som Marknadschef B2C. Karin var även ansvarig för planering och genomförande av en omfattande outsourcing 2012 och därefter ansvarig beställare för TV4-Gruppen gentemot den nystartade, outsourcade, reklambyrån. Utöver Karins kompetenser inom kommunikation och varumärke besitter hon en gedigen erfarenhet av ledarskap och organisation. Utbildning: Kandidatexamen i företagsekonomi vid Stockholms Universitet

Telefon:
+46 703 25 22 30

Mail:
karin.bergstrom@headagent.se

Leo Sjökvist
Interim Broker

Leo har flerårig erfarenhet av sälj, projektledning, event och produktlansering inom retail-, medie- och telekombranschen. Han har även erfarenhet av ideellt verksamhet, bland annat kår- och nationsaktivitet, från hans sex år på Uppsala universitet. Utbildning: Kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning mot juridik och lingvistik från Uppsala universitet. Master i management, kommunikation och IT från Uppsala universitet.

Telefon:
+46 763 13 94 61

Mail:
leo@executivebroker.se

Linda Ribbing
Executive Search Consultant

Linda har 15 års erfarenhet av försäljning och CRM, främst inom mediebranschen och abonnemangsbaserade affärsstrukturer, de senaste 10 åren i chefspositioner. Linda har en god förståelse av den digitala transformationen och digitala köpflöden och besitter en gedigen erfarenhet av ledarskap och organisation. Utbildning: Magisterexamen företagsekonomi och marknadsföring (MarknadsAkademien) Stockholms Universitet.

Telefon:
+46 72 300 13 04

Mail:
linda.ribbing@headagent.se

Lovisa Larsson
Search Associate

Lovisa har sedan tidigare erfarenhet av försäljning och service. Hon har även erfarenhet av ideellt arbete vid sidan av studierna på Linköpings Universitet. Utbildning: Kandidatexamen inom HR-management/development från Linköpings Universitet

Telefon:
+46 763 37 98 39

Mail:
lovisa.larsson@headagent.se

Malin Dentler
Search Consultant

Malin har drygt fem års erfarenhet av ledande befattningar med rekryteringsansvar inom sälj, affärsutveckling, Key Account Management samt operativ verksamhet. Branscher: bank, försäkring och kundservice. Utbildning: Civilekonom från Handelshögskolan i Göteborg med inriktning på organisation och ledarskap (skrev C-uppsats i Shanghai om retention) Marknadsekonom från IHM Business School och ICF Diplomerad Coach.

Telefon:
+46 735 03 48 46

Mail:
malin.dentler@headagent.se

Malin Johansson
Search Associate / Intern

Malin har tidigare erfarenhet av service, försäljning och dagligvaruhandel. Hon har även engagerat sig i internationella volontärutbyten inom djur- och naturskydd samt barn- och ungdomsverksamheter. Utbildning: Pågående utbildning inom Equality and Diversity Management på Lunds universitet. Förväntad kandidatexamen våren 2019.

Mail:
malin.johansson@headagent.se

Matilda Segelström
Senior Search Associate

Matilda har tidigare erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen samt inom dagligvaruhandel och event. Utbildning: Kandidatexamen från Mälardalens högskola i beteendevetenskap med inriktning sociologi samt vidare studier inom arbetsmarknadskunskap på Stockholms universitet.

Telefon:
+46 760 10 13 52

Mail:
matilda.segelstrom@headagent.se

Marika Setterwall
Search Associate

Marika har sedan tidigare arbetat inom försäljning samt inom kommunikation hos två väletablerade organisationer som arbetar för barns välbefinnande. Hon är även certifierad skidlärare och har en kandidatexamen i Statsvetenskap från Lunds Universitet.

Telefon:
46 73 344 58 55

Mail:
marika.setterwall@headagent.se

Oliver Carlberg
Search Associate

Oliver har tidigare arbetat med försäljning, logistik och marknadsföring. Utbildning: Kandidatexamen från Jönköping International Business School med inriktning Marketing Management, samt utlandsstudier i Santiago de Chile på Universidad del Desarrollo med inriktning på entreprenörskap och retorik.

Telefon:
+46 735 14 07 27

Mail:
oliver.carlberg@headagent.se

Rebecca Kjellberg
Search Associate

Rebecca har tidigare erfarenhet inom service, försäljning, e-handel och restaurang. Utbildning: Kandidatexamen från Lunds Universitet med inriktning Business and Economics, samt utlandsstudier i Montreal, Kanada på HEC Montréal.

Mail:
rebecca.kjellberg@headagent.se

Sibar Maraha
Search Associate

Sibar har tidigare erfarenhet inom service, försäljning och personalansvar samt att driva ett familjeföretag. Utbildning: Kandidatexamen från Uppsala Universitet inom Pedagogik med inriktning på Personalvetenskap.

Telefon:
+46 704 19 27 13

Mail:
sibar.maraha@headagent.se

Simon Tännström
Search Associate

Simon har tidigare erfarenhet inom försäljning, projektledning och bemanning. Utbildning: Kandidatexamen från Högskolan i Jönköping inom medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning marknadskommunikation, samt utlandsstudier i Boston med inriktning kommunikation och retorik.

Telefon:
+46 735 09 96 21

Mail:
simon.tannstrom@headagent.se

Staffan Öster
Executive Search Consultant

Staffan har drygt 20 års erfarenhet av försäljning, företrädesvis inom medie- och IT-branschen, med erfarenhet av ledarskap, rekrytering, sälj- och affärsutveckling. Senast kommer Staffan från en roll som finansiell rådgivare på Nordea. Utbildning: Marknadsekonom från IHM Business School, kompletterat med utbildningar från Företagsekonomiska Institutet och Marknadsföreningen

Telefon:
+46 735 39 88 76

Mail:
staffan.oster@headagent.se

Sofia Lindbergson
Search Associate

Sofia har tidigare erfarenhet inom service, retail och HR. Utbildning: Beteendevetenskapligt kandidatprogram med inriktning psykologi på Uppsala Universitet samt vidare studier inom arbetsrätt.

Telefon:
+46 768 71 51 67

Mail:
sofia.lindbergson@headagent.se

Sofia Norén
Search Associate

Sofia har tidigare erfarenhet inom försäljning, kundservice och event, senast med försäljning på IKEA. Utbildning: Kandidatexamen från Jönköpings Internationella Handelshögskola med inriktning Marketing Management, samt utlandsstudier i Mexico på Tecnológico de Monterrey med inriktning business management.

Telefon:
+46 735 29 19 95

Mail:
sofia.noren@headagent.se

Sophia Brown
Head of Office

Sophia har tidigare erfarenhet från servicebranschen. Hon har jobbat på Hotell och Restaurang som Hovmästare bland annat på ett av Norges mest väl kända hotell, där hon hade ansvar för service och olika HR processer. Utbildning: Samhällsvetenskap med inriktning samhällsplanering vid Newcastle University och Lunds Universitet.

Telefon:
+46 760 00 11 50

Mail:
sophia.brown@headagent.se

Tove Sjöberg
Search Associate

Tove har tidigare erfarenhet av service och ekonomi främst inom retail. Utbildning: Kandidatexamen i Service Management från Lunds universitet, samt studier inom pedagogik och psykologi.

Telefon:
+46 723 01 01 94

Mail:
tove.sjoberg@headagent.se

Pontus Andersson
Search Associate

Pontus har tidigare erfarenheter från serviceyrken och försäljning. Utbildning: Kandidatexamen inom Service management och kandidatexamen inom handelsrätt från Lunds universitet.

Telefon:
+46 735 13 05 78

Mail:
pontus.andersson@headagent.se

Viktor Lundeberg
Search Consultant

Viktor har tidigare erfarenhet från retailbranschen där han har arbetat med både exportförsäljning och affärsutveckling. Senast för ett av Sveriges mest miljöanpassade och snabbast växande företag inom outdoorsegmentet. Utbildning: Kandidatexamen inom Business Management från Dublin Business School. Viktor har även studerat sälj och marknadsföring vid IHM Business School i Stockholm.

Telefon:
+46 733 09 19 78

Mail:
viktor.lundeberg@headagent.se

Följ oss på sociala medier.

Kontakta mig, please.

Nu är det så att jag varken hinner, orkar eller vill läsa en massa om Head Agent. Hör av er till mig istället. Det gör vi så gärna, såklart.

Map Image

Kungsgatan 28

Head Agent sitter på tredje våningen. Varmt välkommen!

Vägbeskrivning.
Ring om du inte hittar. 08 - 515 140 48