Head Agent.
Varmt välkommen att höra av dig till oss.

08-515 140 48
info@headagent.se

Letar du efter en specifik person.

Susanna Liljestam Heigard
Founding Partner

Susanna har i tio års tid arbetat på ledande befattningar i rekryteringsbranschen. Senast var Susanna vice VD på Nova Pro efter att ha arbetat som VD på Nova 100 Danmark, en satsning hon också var med och grundade. Susanna började sin karriär som trainee på HP och har även hunnit med några år på SEB. Utbildning: Magisterexamen i internationell ekonomi påbyggd med psykologi.

Telefon:
+46 704 82 82 91

Mail:
susanna.liljestam@headagent.se

Kristina Bågstam Blom
Founding Partner

Kristina har i tio års tid jobbat på ledande befattningar inom HR och rekrytering. Hon har bland annat jobbat som HR-chef i sju år inom läkemedel- och industribranschen på bland annat Orion Pharma och DCM. Senast kommer Kristina från Nova Networks där hon ansvarade över rekryteringsverksamheten. Utbildning: Magisterexamen i Sociologi och Organisationskunskap.

Telefon:
+46 704 45 92 92

Mail:
kristina.bagstam-blom@headagent.se

Karin Geber
CEO

Karin började sin karriär som Management Trainee på KF och har därefter en bred bakgrund med över 10 års erfarenhet från Retail med en mängd olika befattningar inom marknadskommunikation, varumärkes-och kampanjstrategi, affärsutveckling, kompetensutveckling, organisationsutveckling, lojalitetsprogram, event och sponsring. Karin har arbetat i nordiska funktioner och har erfarenhet från komplex och tvärfunktionell projektledning. Senast kommer Karin från Coop där hon var Sponsringsansvarig. Utbildning: Magisterexamen från Linköpings Universitet i Marknadsföring och Strategi/Struktur/Förändring samt studier i Socialantropologi.  

Telefon:
+46 706 43 15 54

Mail:
karin.geber@headagent.se

Andrea Strand
Marketing Manager / Senior Advisor

Andrea har mångårig erfarenhet av marknadsföring inom FMCG. Hon har bland annat arbetat övergripande med portfölj-, kommunikation-, och varumärkesstrategi inom hudvårdssektorn. Andrea har även flera års erfarenhet ifrån mediabranschen. Senast kommer Andrea från ACO HUD där hon ansvarade för det största varumärket i portföljen. Utbildning: Magisterexamen i Marknadsföring och Organisation/ledning.

Telefon:
+46 763 07 38 11

Mail:
andrea.strand@headagent.se

Linus Andersson
Partner

Linus har tidigare erfarenhet från bland annat HR- och mediebranschen. Utbildning: Kandidatexamen från Uppsala Universitet inom HR-Management med Pedagogik som huvudämne, innehållande studier i Sydafrika. Linus har utöver detta studerat 75 hp Företagsekonomi vid Uppsala Universitet.

Telefon:
+46 737 35 29 02

Mail:
linus.andersson@headagent.se

Karin Bergström
Partner

Karin har mer än 15 års erfarenhet från mediebranschen genom sina olika roller på TV4-Gruppen, varav merparten av rollerna var chefsroller inom kommunikation och marknadsföring. Den senaste rollen var som Marknadschef B2C. Karin var även ansvarig för planering och genomförande av en omfattande outsourcing 2012 och därefter ansvarig beställare för TV4-Gruppen gentemot den nystartade, outsourcade, reklambyrån. Utöver Karins kompetenser inom kommunikation och varumärke besitter hon en gedigen erfarenhet av ledarskap och organisation. Utbildning: Kandidatexamen i företagsekonomi vid Stockholms Universitet

Telefon:
+46 703 25 22 30

Mail:
karin.bergstrom@headagent.se

Jesper Svärding
Executive Search Manager

Jesper har 25 års erfarenhet av försäljning, företrädesvis inom mediebranschen. Under mer än 15 år har Jesper suttit i ledande chefsbefattning på några av Sveriges största medieföretag såsom Dagens Nyheter, TV4, Eniro, Clear Channel och senast SF Bio med erfarenhet av ledarskap, sälj- och affärsutveckling, kompetensutveckling och rekrytering. Utbildning: Marknadsekonom & Masterexamen från IHM Business School, kompletterat med ett antal utbildningar inom media, försäljning och ledarskap.

Telefon:
+46 763 16 58 79

Mail:
jesper.svarding@headagent.se

Victoria Gillberg
CEO Executive Broker/ Interim Broker

Victoria har flera års erfarenhet inom detaljhandel bl a som inköpare för Åhléns. Hon har även arbetat inom media och var bl a projektledare för uppstarten av Axess TV. Senast kommer hon från TV-formatutvecklingsbolaget Elk Format där hon arbetade med utveckling och internationell försäljning med ansvar för Tyskland, Ryssland och Östeuropa. Utbildning: Kandidatexamen i Företagsekonomi från Stockholms Universitet.

Telefon:
+46 703 00 61 50

Mail:
victoria@executivebroker.se

Alexander Wik
Search Consultant / Growth Manager

Alexander har en tidigare erfarenhet från olika försäljnings- och serviceyrken. Samt av rekrytering och employer branding hos ett internationellt tech-bolag. Utbildning: fil.kand. från Uppsala Universitet, med studier inom pedagogik och kommunikationsvetenskap.

Telefon:
+46 76 167 15 46

Mail:
alexander.wik@headagent.se

Anna Cygnaeus
Executive Search Consultant

Anna har mer än 20 års erfarenhet av försäljning- och affärsledning, produktledning, marknadsföring, kundupplevelse, projekt- och förändringsledning. I mer än 15 år har hon jobbat i ledande och styrande befattningar samt har gedigen erfarenhet av ledarskap, rekrytering, organisation och suttit i flera ledningsgrupper. Annas erfarenhet sträcker sig över följande branscher: Retail, Shipping, Media och Telekom/IT. Utbildning: Psykologi från L’Universite’ d’Aix-en-Provence, Sociologi och Pedagogik från Lunds Universitet samt Marknadsekonom från IHM Business School.

Telefon:
+46 735 13 56 11

Mail:
anna.cygnaeus@headagent.se

Anna Palmdal
Executive Search Consultant

Anna har tidigare erfarenhet av bemanningsbranschen där hon jobbat med rekrytering. Hon har även erfarenhet från skol- och idrottsverksamhet samt servicebranschen. Utbildning: Kandidatexamen inom HR-management/development från Linköpings Universitet.

Telefon:
+46 739 70 53 94

Mail:
anna.palmdal@headagent.se

Anton Wennström
Search Consultant

Anton har flerårig erfarenhet av marknadsföring, försäljning och ledarskap från en rad olika branscher både inom B2B och B2C. Senast som Strategic Marketing Manager för Tallink Silja AB och dessförinnan som Country Marketing Manager på F-Secure AB. Utbildning: Anton har i grunden sociologistudier vid Stockholm Universitet samt en civilekonomexamen från Halmstad Högskola med inriktning mot marknadsföring och har även praktiserat på området i Auckland, Nya Zeeland.

Telefon:
+46 735 07 84 27

Mail:
anton.wennstrom@headagent.se

Annika Wahlstedt
Executive Search Consultant

Annika har 20 års erfarenhet av försäljning och marknadsföring i roller som KAM, försäljningschef, marknadschef och inom process- och affärsutveckling. Under de senaste 10 åren har Annika varit i fastighetsbranschen som försäljnings- och marknadschef. Senast kom Annika från Schneider Electric som marketing manager. Utbildning: Kandidatexamen från Uppsala universitet med påbyggnad av master från Augusta University. Kompletterande utbildningar inom försäljning och marknadsföring från IHM och Berghs School of Communication.

Telefon:
+46707908741

Mail:
annika.wahlstedt@headagent.se

Caroline Allmér
Search Associate Manager

Caroline har sedan examen arbetat i rekryterings- och bemanningsbranschen både som rekryterare och kundansvarig, med goda erfarenheter av projektledning och research. Utbildning: Civilekonom från Lunds Universitet med en BSc i Organisation och Ledarskap och en MSc i Managing People, Knowledge and Change.

Telefon:
+46 763 26 56 11

Mail:
caroline.allmer@headagent.se

Cecilia Friis
Executive Search Consultant
Johan Lefèvre
Executive Search Consultant

Johan har 15 års erfarenhet utav försäljning, affärsledning och startups. Under mer än 10 år har Johan suttit i ledande befattningar såväl utomlands som i Sverige och har haft både franska och engelska som arbetsspråk förutom svenska. Johans erfarenhet sträcker sig över följande branscher: High End Fashion, Detaljhandel, Fastighetsutveckling, Fastighetsförmedling och Byggindustrin. Utbildning: Masterexamen inom Internationell Handel från INSEEC, Bordeaux. Fastighetsförmedling från Högskolan i Gävle.

Telefon:
+46 723 87 74 00

Mail:
johan.lefevre@headagent.se

Petra Wigh
Chief Operating Officer
Sofia Bågstam
Executive Search Manager
Viktor Bornebusch Lundeberg
Search Consultant

Viktor har tidigare erfarenhet från retailbranschen där han har arbetat med både exportförsäljning och affärsutveckling. Senast för ett av Sveriges mest miljöanpassade och snabbast växande företag inom outdoorsegmentet. Utbildning: Kandidatexamen inom Business Management från Dublin Business School. Viktor har även studerat sälj och marknadsföring vid IHM Business School i Stockholm.

Telefon:
+46 733 09 19 78

Mail:
viktor.lundeberg@headagent.se

Angelica Salazar Nelin
Search Associate

Angelica har tidigare arbetat med försäljning och service och har 6 års erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen. Hon har arbetat i roller så som Projektledare, Rekryteringsansvarig och Kundansvarig på både rekryteringsbolag, konsultbolag och konsultmäklarföretag. Nu senast arbetade hon som Kundansvarig Rekryterare inom IT. Utbildning: Business Marketing & Communication på Santa Monica College

Telefon:
+46 73 508 70 56

Mail:
angelica.nelin@headagent.se

Anna Taube
Search Associate

Anna har tidigare erfarenhet av projektledning inom en välgörande organisation och har sedan examen arbetat som koordinator inom byggbranschen. Utbildning: Ekonom från Uppsala med en BSc i International Business and Marketing, utlandsstudier från Frankrike inom Strategy and Business Models, studier inom Statsvetenskap och en MSc i Marketing.  

Telefon:
+46 739 46 86 44

Mail:
anna.taube@headagent.se

Amanda Pettersson
Search Associate
Ailin Mirkhandan
Search Associate

Ailin har tidigare erfarenhet av retail och servicebranschen. Utbildning: Kandidatexamen inom arbetsvetenskap med inriktning på arbetsrätt från Handelshögskolan på Karlstads Universitet.

Telefon:
+46 76 162 99 10

Mail:
ailin.mirkhandan@headagent.se

Christine Lacotte Olsson
Senior Search Associate

Christine har tidigare erfarenheter av service och pedagogik. Hon har även erfarenhet av ideellt arbete vid sidan av studierna på Lunds universitet. Utbildning: Kandidatexamen i Service Management från Lunds universitet, samt studier inom samhällsvetenskap.

Telefon:
+46 73 543 55 23

Mail:
christine.lacotte@headagent.se

Ellinor Alkvist
Senior Search Associate

Ellinor har tidigare arbetat med försäljning och service och har erfarenhet av rekryterings- och bemanningsbranschen. Hon har även arbetat ideellt med styrelsearbete vid sidan av sina studier på Örebro Universitet. Utbildning: Personalvetarprogrammet på Örebro Universitet, kandidatexamen i sociologi med inriktning personalvetenskap  

Telefon:
+46 735 08 35 86

Mail:
ellinor.alkvist@headagent.se

Eric Björn
Senior Search Associate

Eric har tidigare erfarenhet av försäljning, service och administration inom teknik, träning och export. Utbildning: Kandidatexamen från Ekonomihögskolan på Linnéuniversitetet i Växjö inom företagsekonomi med inriktning på företagande och affärsutveckling.

Telefon:
+ 46 73-504 71 43

Mail:
eric.bjorn@headagent.se

Elsa Melander
Search Associate

Elsa har tidigare erfarenhet från sälj och servicebranschen. Utbildning: Kandidatexamen inom Human Resources med inriktning mot psykologi från Högskolan i Jönköping, samt utlandsstudier i Paris med inriktning marknadsföring och ekonomi.

Telefon:
+46 76 820 46 48

Mail:
elsa.melander@headagent.se

Head Agent.
Varmt välkommen att höra av dig till oss.
Jenny Wallén
Search Associate
Johan Bromark
Search Associate
Jonas Heilborn
Search Consultant

Jonas har tidigare erfarenhet inom försäljning, ekonomi och ledarskapsutveckling. Har även arbetat ideellt med styrelsearbete på Örebro universitet. Utbildning: Personalvetarprogrammet på Örebro universitet med kandidatexamen i sociologi samt komplettering med kurser i företags- och nationalekonomi.

Telefon:
+46 735 29 06 78

Mail:
jonas.heilborn@headagent.se

Josefin Ekholmer
Search Associate (Tjänstledig)

Josefin har tidigare erfarenhet av service, administration och ekonomi främst inom försäkringsbranschen. Hon är även certifierad yogainstruktör. Utbildning: Josefin har en kandidatexamen i Service management vid Lunds universitet.  

Telefon:
+46 735 14 07 27

Mail:
josefin.ekholmer@headagent.se

Josefin Johansson
Search Consultant / Talent Manager

Josefin har tidigare erfarenhet inom projektledning, sälj och affärsutveckling. Hon har bland annat arbetat som projektledare för en onlinebaserad tidning i London och har senast arbetat i ett bolag som affärsansvarig. Utbildning: Kandidatexamen i Journalistik med inriktning Public Relations från California State University, Northridge.

Telefon:
+46 706 01 25 86

Mail:
josefin.johansson@headagent.se

Julia Salming
Search Consultant

Julia har tidigare erfarenhet av serviceyrken och försäljning. Utbildning: Kandidatexamen från Lunds Universitet inom Service Management med inriktning Retail och utbytesstudier i Australien på Murdoch University.

Telefon:
+46 763 46 88 31

Mail:
julia.salming@headagent.se

Leo Sjökvist
Interim Broker

Leo har flerårig erfarenhet av sälj, projektledning, event och produktlansering inom retail-, medie- och telekombranschen. Han har även erfarenhet av ideellt verksamhet, bland annat kår- och nationsaktivitet, från hans sex år på Uppsala universitet. Utbildning: Kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning mot juridik och lingvistik från Uppsala universitet. Master i management, kommunikation och IT från Uppsala universitet.

Telefon:
+46 763 13 94 61

Mail:
leo@executivebroker.se

Lovisa Larsson
Junior Search Consultant

Lovisa har sedan tidigare erfarenhet av försäljning och service. Hon har även erfarenhet av ideellt arbete vid sidan av studierna på Linköpings Universitet. Utbildning: Kandidatexamen inom HR-management/development från Linköpings Universitet

Telefon:
+46 763 37 98 39

Mail:
lovisa.larsson@headagent.se

Matilda Segelström
Learning & Development and Head of Office

Matilda har tidigare erfarenhet inom rekryterings- och bemanningsbranschen samt inom dagligvaruhandel och event. Utbildning: Kandidatexamen från Mälardalens högskola i beteendevetenskap med inriktning sociologi samt vidare studier inom arbetsmarknadskunskap på Stockholms universitet.

Telefon:
+46 760 10 13 52

Mail:
matilda.segelstrom@headagent.se

Marika Setterwall
Senior Search Associate

Marika har sedan tidigare arbetat inom försäljning samt inom kommunikation hos två väletablerade organisationer som arbetar för barns välbefinnande. Hon är även certifierad skidlärare och har en kandidatexamen i Statsvetenskap från Lunds Universitet.

Telefon:
46 73 344 58 55

Mail:
marika.setterwall@headagent.se

Simon Tännström
Junior Search Consultant

Simon har tidigare erfarenhet inom försäljning, projektledning och bemanning. Utbildning: Kandidatexamen från Högskolan i Jönköping inom medie- och kommunikationsvetenskap med inriktning marknadskommunikation, samt utlandsstudier i Boston med inriktning kommunikation och retorik.

Telefon:
+46 70 159 59 15

Mail:
simon.tannstrom@headagent.se

Staffan Öster
Senior Search Associate

Staffan har drygt 20 års erfarenhet av försäljning, företrädesvis inom medie- och IT-branschen, med erfarenhet av ledarskap, rekrytering, sälj- och affärsutveckling. Senast kommer Staffan från en roll som finansiell rådgivare på Nordea. Utbildning: Marknadsekonom från IHM Business School, kompletterat med utbildningar från Företagsekonomiska Institutet och Marknadsföreningen

Telefon:
+46 735 39 88 76

Mail:
staffan.oster@headagent.se

Tove Sjöberg
Senior Search Associate

Tove har tidigare erfarenhet av service och ekonomi främst inom retail. Utbildning: Kandidatexamen i Service Management från Lunds universitet, samt studier inom pedagogik och psykologi.

Telefon:
+46 723 01 01 94

Mail:
tove.sjoberg@headagent.se

Pontus Andersson
Junior Search Consultant

Pontus har tidigare erfarenheter från serviceyrken och försäljning. Utbildning: Kandidatexamen inom Service management och kandidatexamen inom handelsrätt från Lunds universitet.

Telefon:
+46 735 13 05 78

Mail:
pontus.andersson@headagent.se

William Hagberg
Search Associate

William har tidigare erfarenhet från försäljning och serviceyrken, främst inom dagligvaruhandeln. Har en kandidatexamen inom Logistics Service management vid Lunds Universitet.  

Telefon:
+46 735 29 19 95

Mail:
william.hagberg@headagent.se

Följ oss på sociala medier.

Kontakta mig, please.

Nu är det så att jag varken hinner, orkar eller vill läsa en massa om Head Agent. Hör av er till mig istället. Det gör vi så gärna, såklart.

Map Image

Kungsgatan 28

Head Agent sitter på tredje våningen. Varmt välkommen!

Vägbeskrivning.
Ring om du inte hittar. 08 - 515 140 48