Svenska Spel AB

CRM Analytiker

Att jobba på Svenska Spel rymmer många upplevelser. Vi är svenska folkets spelbolag som förebygger spelproblem, som sponsrar idrottsrörelsen på alla nivåer och låter vinsten gå tillbaka till samhället. Hos oss kan du känna pulsen, våga drömma stort och stolt erbjuda spel som är till glädje för alla. Vi är omtänksamma kollegor som tar fram det bästa hos varandra, vi har ledare som utmanar och stöttar, vi investerar i dig, din hälsa och kompetens. Du kommer spela en viktig roll när vi skriver nästa kapitel i Svenska Spels historia. Nu satsar vi framåt för en ännu större upplevelse – för våra kunder, för samhället, för dig.

 

Svenska Spel söker nu en självgående CRM-analytiker som vill vara med och utveckla en modern, relevant, digital och personlig kunddialog. Som analytiker kommer du att vara med och planera, bygga, genomföra, förvalta och utvärdera resultat av ad-hoc och händelsestyrda, automatiserade kommunikationer i alla digitala kanaler. Du är proaktiv och identifierar nya affärsmöjligheter genom målgruppsselektering, dataanalys och modellering. Samtidigt jobbar du med ständiga förbättringar av löpande aktiviteter.

 

Rollen ingår i Kund & Marknadsavdelningen på Svenska Spel och du rapporterar till chef CRM. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Placering för tjänsten är i våra helt nya lokaler i Arena staden i Solna. Resor till Visby förekommer kontinuerligt.

 

BAKGRUND OCH ERFARENHET

  • Ca 10 års dokumenterad erfarenhet fördelaktigt som CRM-analytiker, gärna på större komplext företag inom B2C med stora datamängder nära försäljning
  • Dokumenterad erfarenhet av SQL samt goda kunskaper i Excel, en stor fördel att ha arbetat i Phyton och/eller R samt Tableau
  • Akademisk utbildning inom relevant område (systemvetenskap, statistik etc) 

 

PERSONLIGA EGENSKAPER

  • Analytiskt mindset och ett faktabaserat förhållningssätt
  • Resultatorienterad, leveranssäker, positiv och proaktiv
  • Noggrann, självständig och flexibel i ditt arbete
  • En relationsskapare som ser samarbetet som en naturlig del av din vardag
  • Du är bra på att organisera och hantera flera uppgifter samtidigt. Vidare har du en pedagogisk förmåga att förmedla dina analyser i affärsförståelse, kundinsikter och aktiviteter.