Karo Pharma är ett specialty pharmaföretag som utvecklar och marknadsför produkter till apotek och direkt till sjukvården. Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholmsbörsens lista för medelstora företag (Mid Cap). Karo Pharmas läkemedelsportfölj består idag av ett tjugotal välkända Rx och OTC läkemedel som marknadsförs på den nordiska marknaden.

Sales Manager Apotek

Karo Pharma befinner sig i en expansiv fas och vi förstärker nu vår organisation med en Sales Manager som kommer att ha det direkta kundansvaret för samtliga apotekskedjor i Sverige.

Vi söker dig som sannolikt har tidigare säljerfarenhet från Apotek eller DVH och som vill anta utmaningen att vara med och driva vår försäljning av OTC-produkter och handelsvaror i en omväxlande och bred roll med stora kontaktytor. Du får stort eget ansvar och möjlighet att utveckla affären i ett bolag i tillväxt.

Ansvar och arbetsuppgifter

Som Sales Manager är du kundansvarig KAM för samtliga apotekskedjor i Sverige avseende hela Karo Pharmas sortiment inom handelsvaror och OTC-produkter. Detta innefattar bland annat att:

·      förhandla avtal och sortiment.

·      tillsammans med produktansvariga skapa och genomföra marknadsplaner.

·      upprätta aktivitetsplaner och kampanjplanering för respektive kedja.

·      planera och genomföra säljdrivande aktiviteter för apotekspersonal samt andra aktiviteter såsom leverantörsdagar, mässor, utbildningar och punktinsatser ute på enskilda apotek.

·      löpande utvärdering och analys för att optimera sortiment, försäljning och resultat.

Erfarenhet

  • Eftergymnasial utbildning.
  • Ca 3-5 års erfarenhet från liknande befattning, dvs kedjerelaterat säljansvar inom Apoteksbranschen, DVH eller annan snabbrörlig konsumentrelaterad bransch.
  • Obehindrad i svenska & engelska & MS-Office. 
  • Tidigare KAM-erfarenhet är meriterande men inte ett krav.
  • Det är meriterande om du även har viss förståelse för Rx/receptbelagda läkemedel.

Personliga egenskaper

Du är kommersiell och analytisk. Du är proaktiv, energisk och har stort eget driv. Vi är en dynamisk organisation under tillväxt så för att trivas hos oss är det viktigt att du är flexibel, lösningsorienterad och öppen för förändring med en prestigelös inställning och vilja att kavla upp ärmarna och hugga i där det behövs på kontoret och ute hos dina kunder.

Tjänsten är placerad på Karo Pharmas huvudkontor på Nybrokajen i Stockholm.

För mer information, vänligen kontakta Ailin Mirkhandan (ailin.mirkhandan@headagent.se) eller Basem Bacchus (basem.bacchus@headagent.se

Basem Bacchus
Executive Search Consultant

+46 735 19 19 43
basem.bacchus@headagent.se
Ailin Mirkhandan
Search Associate

+46 76 162 99 10
ailin.mirkhandan@headagent.se

Visa alla.

Tillbaka till samtliga pågående uppdrag.

Håll dig uppdaterad om nya och tillsatta tjänster.