Ipsos AB

Senior Insight Consultant

Ipsos hjälper kunder att utveckla framgångsrika strategier som bygger varumärket, affären och sätter konsumenten i centrum. Vi har några av de allra bästa produkterna och de mest innovativa researchmetoderna som finns på marknaden. Kombinationen av dessa, tillsammans med våra erfarna konsulter, hjälper våra kunder att stärka varumärkesrelationen och driva försäljning.

Ipsos söker en Senior Insiktskonsult med erfarenhet av varumärkesarbete.

Har du en passion för varumärken? Vill du vara med och utveckla framtidens starkaste varumärken och strategier? Vi söker en Senior Insiktskonsult med mångårig erfarenhet inom varumärkesarbete till vårt affärsområde Market Strategy & Understanding. Ipsos är ett av världens ledande undersöknings- och marknadsanalysföretag med drygt 20.000 anställda i 89 länder.

Vad kan du förvänta dig av Ipsos

Vi kan erbjuda dig kunder och medarbetare i toppklass i ett av världens största undersökningsföretag. Bakom de varumärken du kommer arbeta med hittar du några av de absolut största och mest välkända företagen. Du får också tillgång till innovativa- och branschledande produkter och ett globalt nätverk. Vi ger dig härliga och kompetenta kollegor som tillsammans med dig skapar framgång och trivsel på jobbet – och nöjda kunder.

Ipsos förväntningar på dig?

Till den här tjänsten ser vi att du har adekvat examen, gärna med inriktning på varumärken och varumärkesutveckling. Därtill ser vi att du som person är nyfiken, problemlösare, innovativ och ansvarstagande. Du är driven och får saker och ting att hända. Du har ett skarpt analyssinne, förmågan att driva projekt i land samt kombinera olika informationskällor för ett mer insiktsfullt helhetsperspektiv. Du gillar att arbeta i högt tempo och motiveras av frihet under ansvar och att arbeta mot tydliga mål.

Tidigare erfarenhet/kompetens

 • Relevant akademisk erfarenhet gärna med inriktning på varumärken och varumärkesutveckling
 • 5-10 års relevant arbetslivserfarenhet och gedigen kompetens inom varumärkesområdet
 • Är affärsmässig och kontaktskapande med god social förmåga
 • Har kraft och vilja att driva kundarbete självständigt, ta ansvar och egna initiativ
 • Har ett brinnande intresse för marknadsstrategiska frågor
 • Är analytisk och van att analysera stora mängder data
 • Är van att kommunicera och presentera insikter
 • Har energi och drivkraft att utveckla sig själv och andra
 • Tidigare erfarenhet att arbeta i eller med varumärkes-, kommunikationsbyråer eller undersökningsföretag är meriterande.
 • Har mycket goda kunskaper i Officepaketet
 • Har mycket god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska. 

Låter det spännande? Då vill vi veta mer om dig! Välkommen med din ansökan redan idag.

Kontakt

Vid ytterligare frågor, kontakta oss:

Hanna Liljegren
Search Associate
+46 730 35 72 12
Mail
Åsa Brögger
Executive Search Consultant
+46 707 90 87 41
Mail