Arkena

Key Account Manager

Arkena (f.d. Qbrick i Sverige) är ett av Europas ledande media- och teknik företag med 20 års erfarenhet inom mediabranschen. Med en närvaro i åtta europeiska länder och USA arbetar Arkena med fler än 1500 kunder, såsom programföretag, telekomoperatörer, VoD-plattformar och innehållsägare med att hantera sina streamade videolösningar. Arkena är en del av den franska koncernen TDF Media Services.

I Norden levererar vi videolösningar till såväl traditionella mediabolag som storbolag inom en mängd olika branscher. Vi bygger våra produkter och tjänster på den allra senaste tekniken, samtidigt som vi alltid strävar efter att behålla enkelheten för våra kunder.

Arbetsuppgifter och ansvarsområde

Som Key Account Manager ingår du i ett säljteam och rapporterar till svenska säljchefen. Arkenas målgrupp är de stora företagen i Sverige och du kommer att arbeta med befintliga och nya kunder genom hela säljprocessen. Du förväntas attrahera nya kunder samt bygga långsiktiga relationer för att skapa nöjda kunder och därigenom generera merförsäljning. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att;

• Utveckla affärerna genom försäljning av ytterligare produkter/vidareutvecklade produkter hos dina kunder

• Förhanda nya avtal när gamla går ut, hålla i kontraktsskrivning

• Identifiera nya potentialla affärer genom kontaktnät eller nyhetsflöden

• Arbeta i Salesforce

Erfarenhet och Kompetens

• Minst 3-4 års dokumenterad erfarenhet från försäljning (gärna av tekniska lösningar, inom telecom, media, entertainment, TV, utvecklingsföretag (appar), betallösningar)

• Någon typ av utbildning inom ekonomi, försäljning

• Flytande i svenska och engelska

• Du har tidigare räknat på Business Case och förstår siffror i en offert

Personlig profil

Som person är du social, kontaktskapande och entreprenöriell. Du har ett starkt driv, fokuserar på resultat och har en förmåga att skapa långsiktiga relationer. Dessutom är du intresserad av att lära dig nya saker, nya produkter och har ett starkt intresse för denna bransch (TV, media, videokommunikation/internkom, teknik för video och streaming)

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Cecilia Brinck på 0736 19 85 15, cecilia.brinck@headagent.se eller Carolyn Sander på 0734 25 45 50, carolyn.sander@headagent.se