Tele2 Sverige AB

Customer Lifecycle Manager

Vi utmanar och tänker annorlunda, gör du?

Tele2 är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i vårt DNA. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden förstås, men framförallt oss själva. Vi verkar på en marknad som ständigt växer och förändras. Våra kunder vill ständigt ha nya och bättre lösningar vilket ställer höga krav på oss. Självklart vill vi möta dessa krav, därför blir hur vi arbetar och vilka vi är vår nyckel till framgång.

90Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. Vi drivs av snabbhet, kvalitet och att alltid ha kundernas bästa för ögonen.

Enheten Customer & Product Design ansvarar för Tele2 Sveriges varumärkesstrategi, affärsutveckling, produktutveckling, kundupplevelse och kundbasutveckling. Inom enheten är avdelningen Customer Relationship Management ansvarig för att maximera värde och livslängd på befintliga kunder, och det är dit vi nu söker en Customer Lifecycle Manager.

Har du erfarenhet av CRM-arbete från en abonnemangsbransch, då kan du föreställa dig vilka utmaningar vi ställdes inför när Tele2 valde att slopa bindningstider i november 2014. Detta är ett exempel på hur Tele2 tänker annorlunda än sina konkurrenter. Den person vi söker till denna roll, är en person som tänker utanför ramarna och som vågar testa nytt.

Rollen ingår i Campaign & Communication teamet med ytterligare 9 medarbetare och inom gruppens ansvarsområde finns varumärkena Tele2 Privat, Tele2 Företag och Comviq.

Det här är jobbet…

I rollen som Customer Lifecycle Manager (CLM) är din uppgift att maximera kundvärde och lojalitet för Tele2s kunder. Du driver både strategiska och taktiska CRM-projekt och kommer att ha många och breda kontaktytor inom Tele2. CRM-avdelningen på Tele2 består av totalt 28 personer och dina närmaste kollegor kommer att vara både analytiker, kommunikatörer och Customer Lifecycle Managers.

Du utvecklar metodik för kampanjarbetet, såväl existerande som utvecklande av nytt och du känner igen ord som ”sekventiell bearbetning, triggerkampanjer och realtidbearbetning”. Du kommer att ha ett nära samarbete med analytikerna gällande målgrupper. I din roll är du också ansvarig för att kampanjarbetet hålls ihop mellan avdelningarna på Tele2 och därmed når framgång.

Det här är vad du har…

– 3-5 års erfarenhet av att leda lojaliserande och värdemaximerande CRM-aktiviteter

– Vana av att utveckla kunder utifrån ett relationsmarknadsföringsperspektiv

– Relevant högskole/universitetsutbildning eller motsvarande

– God kunskap i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

– En stark projektledarbakgrund

– Ett strukturerat arbetssätt med utomordentliga presentationskunskaper

– God Officevana

Har du dessutom erfarenhet från CRM-arbete med stöd av verktyget Adobe Campaign och kunskap av att arbeta med CRM-frågor inom B2B ser vi det som meriterande.

Det här är vad Tele2 kan ge dig…

… en plats i en flexibel, prestigelös organisation som präglas av stark teamkänsla, högt engagemang och mycket glädje där din kompetens kommer att göra skillnad.

… stora möjligheter till spännande karriärvägar inom Tele2. Hos oss ligger din framtid i dina egna händer. Vi ger dig chansen att utvecklas genom interna utbildningar och vidareutvecklingsprogram.

… Vi tar hand om dig, både i din roll på företaget, men även utanför. Hos oss finns möjligheten till ett flexibelt arbete och förmåner som rör hälsa, föräldralön och pension.

För att få mer information kontakta: Alexander Westlund; alexander.westlund@headagent.se +46 723010194 eller Carolyn Sander; carolyn.sander@headagent.se, +46 734254550.