C More Entertainment AB

SEO-Expert

Vill du vara med och skapa en av Sveriges största streamingtjänster? C More är företaget som med en miljon betalande digital-tv-kunder i bagaget nu tar sig an streamingmarknaden på riktigt. Vi har det största och bästa utbudet av svenska och nordiska filmer och serier samtidigt som vi har ett stort utbud av filmer och serier från Hollywood. Utöver det har vi Sveriges fyra största sportligor; SHL, Hockeyallsvenskan, Allsvenskan och Superettan. Vi är ett spännande och drivet bolag mitt i en digital transformation och har ett av Sveriges största mediehus som ägare. Du arbetar tillsammans med cirka 80 engagerade och drivna kollegor i ett kreativt och nyrenoverat kontorslandskap

Som SEO-expert kommer du att få bygga upp en ny och efterlängtad roll där du bli en av nyckelspelarna när vi bygger Sveriges bästa digitala tillväxtorganisation.

Är du den vi söker?

I rollen som SEO-expert kommer dina uppgifter primärt bli att analysera, granska och genomföra förändringar på cmore.se så att tjänsten är optimerad för sökmotorer. Du kommer arbeta nära ett team med analytiker, säljare och marknadsförare. Alla med ett starkt driv och högt engagemang för att driva verksamhet, produkt och affär framåt. I din roll är det viktigt att du är en god retoriker med förmågan och möjlighet att förklara för många olika stakeholders vad som ska göras och hur. I rollen har du möjligheter att testa och lära i en organisation som snabbt vill utvecklas och bli bättre.

Du bör också ha en strategisk höjd och arbeta utifrån att ta till vara på de synergier som finns i Bonnierkoncernen inom området SEO.

Vi förväntar oss att du:

•Har minst fem års arbetslivserfarenhet, både från inhouse och byrå-roller.

•Är en självgående person som har kompetens att se och förstå potential utifrån ett SEO-perspektiv.

•Kan vara en projektledare och verka drivande gentemot andra avdelningar för att se till att förändringar och arbete genomförs.

•Har en god förståelse för helheten, t.ex. teknik och sajtstruktur, konkurrensanalys, länkarbete och redaktionella möjligheter.

•Kan agera som kravställare gentemot teknik och produktägare, det vill säga ha en grundkunskap kring begrepp och tekniska lösningar.

•Kan tänka sig att tillbringa en del av sin tid tillsammans med teknik-organisationen för att säkerställa att våra SEO-krav tas tillvara.

•Strategisk och ser möjligheter i samarbeten inom koncernen.

Meriterande

•Erfarenhet från andra mediehus eller koncerner, kan se möjligheterna i samarbeten.

Vår Kultur

Att trivas i en miljö och en bransch som ständigt utvecklas och där kontinuerligt nya möjligheter öppnas är en förutsättning. Vi strävar efter att alltid göra oss själva bättre än vad vi var igår genom att testa nya saker och våga utmana våra föreställningar. I vår vardag bygger vi relationer och är generösa med vår kunskap och goda idéer. Är du den perfekta kandidaten lyfter du blicken i alla sammanhang och fattar smarta beslut som stärker företagets affär. Vi förväntar oss att du med mod, nyfikenhet och entusiasm bidrar till att utveckla partners, kollegor och branschen.

I denna rekrytering samarbetar C More med Head Agent–Executive Search och Headhunting. För att söka tjänsten vänligen besök https://www.headagent.se/pagaende-uppdrag/

För att veta mer om tjänsten, vänligen kontakta Cecilia Herlitz 0704-19 27 13 , cecilia.herlitz@headagent.se eller Linda Elvelin Österman 073-508 35 86 linda.elvelin.osterman@headagent.se