C More Entertainment AB

Key Account Manager

Vill du vara med och skapa en av Sveriges största streamingtjänster? C More är företaget som med en miljon betalande digital-tv-kunder i bagaget nu tar sig an streamingmarknaden på riktigt. Vi har det största och bästa utbudet av svenska och nordiska filmer och serier samtidigt som vi har ett stort utbud av filmer och serier från Hollywood. Utöver det har vi Sveriges fyra största sportligor; SHL, Hockeyallsvenskan, Allsvenskan och Superettan. Vi är ett spännande och drivet bolag mitt i en digital transformation och har ett av Sveriges största mediehus som ägare. Du arbetar tillsammans med cirka 80 engagerade och drivna kollegor i ett kreativt och nyrenoverat kontorslandskap.

Vad innebär rollen?

In din roll som Key Account Manager inom B2B kommer du att säkerställa en god affärsrelation mellan C More och våra tv-operatörer. Du kommer att ha en nyckelroll inom en ny försäljningsorganisation samt i framtagandet och implementeringen av en ny försäljningsstrategi. I tjänsten ingår visst resande och du kan därmed tänka dig att resa någon eller några gånger per månad inklusive övernattning. Vidare innebär rollen möjligheter att testa och lära i en organisation som snabbt vill utvecklas och bli bättre.

Vi förväntar oss att du:

• Har 2-5 års försäljningserfarenhet inom mediebranschen, fördelaktigt digital-tv

• Har erfarenhet av att ta fram, genomföra och följa upp försäljningsdrivande aktiviteter och kampanjer

• Är en självgående person som strävar efter att vidareutveckla C Mores betal-tv-affär tillsammans med våra distributörer och företagspartners

• Är van vid att agera kontaktyta mellan företagspartners och det egna företaget

• Är övertygande, kreativ och relationsskapande med ett redan etablerat kontaktnät inom digital-tv.

Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av telemarketing och andra typer av direktförsäljning mot slutkonsument. Även erfarenhet av arbete med abonnemangstjänster är fördelaktigt.

Är du den vi söker?

Vill du bli en av nyckelspelarna på nordens ledande premiumleverantör av serier, film och sport? Brinner du för att göra nya affärer och att bryta ny mark tillsammans med roliga, duktiga och engagerade kollegor?

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Ellinor Ohlin på +46708676755 alternativt ellinor.ohlin@headagent.se.