UC

Account Manager till UC Marknadsinformation

UC AB är Sveriges ledande affärs- och kreditupplysningsföretag. I koncernen ingår även dotterbolagen UC allabolag AB, UC Affärsfakta AB, UC Marknadsinformation AB och UC Bostadsvärdering AB. UC ägs av de svenska affärsbankerna och våra cirka 300 medarbetare finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med hjälp av marknadens mest kompletta kreditupplysningar, unika analyser och effektiva lösningar brinner vi för att hjälpa våra kunder att fatta säkra affärsbeslut och utveckla lönsamma kundrelationer. Idag används UCs tjänster av såväl små som stora företag inom många olika branscher, offentlig sektor samt av privatpersoner. Vår vision innebär att vara delaktig i alla de affärsbeslut som fattas på den nordiska marknaden.

UC Marknadsinformation är en utmanare och nytänkare inom vårt område. Vi har under de senaste åren haft en stark tillväxt och tar ständigt marknadsandelar från våra konkurrenter! UC Marknadsinformation levererar tjänster och verktyg som hjälper företag och organisationer att utveckla befintliga kunder och upptäcka nya. Syftet med våra tjänster är att våra kunder skall öka sin försäljning och lönsamhet!

Om tjänsten

Som Account Manager på UC Marknadsinformation har du unika förutsättningar att utveckla våra kunders affärer. Tillgång till omfattande statistik om privatpersoner och företag i kombination med överlägsna analystjänster ger dig ett starkt erbjudande.

I rollen som Account Manager på UC Marknadsinformation ansvarar du för att kartlägga kundernas behov. Du har du fullt ansvar för hela försäljningsprocessen, från prospektering till affär. Därefter har du löpande ansvar för kundvård och merförsäljning.

Dina kunder är verksamma inom olika branscher och har gemensamt att de har stora kunddatabaser som, med hjälp av UC Marknadsinformations tjänster, har potential att generera ytterligare försäljning. Initialt handlar tjänsten främst om att bygga upp en ny kundstock som du sedan kommer att ansvara för.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen krävs några års erfarenhet av tjänsteförsäljning. Kunskap om marknadsprocessen, databaser, CRM och analys är meriterande. Mycket viktigt är erfarenhet av att aktivt arbeta med uppsökande försäljning och en förmåga att bygga nya affärsrelationer. Som person är du driven och relationsskapande kombinerat med en god analytisk förmåga som möjliggör att du snabbt kan identifiera kundernas behov.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast.

För mer information, vänligen kontakta Linda Elvelin Österman på 073 508 35 86, linda.elvelin.osterman@headagent.se