Sveriges Motorcyklister

Kanslichef

Sveriges MotorCyklister är en idéell organisation vars mål är att vara till största möjliga nytta för sina 71000 medlemmar. Organisationen bevakar alla svenska motorcyklisters intressen, bland annat genom sitt arbete för att alla motorcyklister ska omfattas av rättvisa lagar och regler samt att trafikmiljön ska vara så säker som möjligt för oskyddade trafikanter. Utöver det anordnar Sveriges MotorCyklister en rad olika evenemang och resor samt bedriver kursverksamhet med 15 000 kursplatser per år för sina medlemmar. Organisationen har också en egen tidningsredaktion som ger ut Sveriges största motorcykeltidning MC-folket åtta gånger per år.

Är du Sveriges MotorCyklisters nästa Kanslichef? I rollen som Kanslichef kommer du att ansvara för den dagliga verksamheten med fokus på administration och medlemsservice på organisationens kansli i Borlänge. Du kommer ha personalansvar för cirka 10 medarbetare som du leder utifrån tydliga mål med kontinuerlig uppföljning.

Vi söker dig med:

• Cirka 10 års arbetslivserfarenhet inklusive ett par års ledarerfarenhet

• Akademisk utbildning, gärna med juridisk inriktning

• Erfarenhet av ideellt arbete och förståelse för politiskt styre

är meriterande

Personliga egenskaper:

Vi söker en stabil och förtroendeingivande ledare som har förmåga att skapa trygghet för sina medarbetare. Som person är du prestigelös och har förståelse för både högt och lågt arbete. Du är driven och har en god social förmåga. Vi tror också att du är analytisk och strukturerad. Kanske är du motorcyklist eller har länge drömt om att bli?

Tjänsten är placerad i Borlänge.

För mer information om rollen vänligen kontakta: Camilla Asmussen; camilla.asmussen@headagent.se +46707908741 eller Sara Heimer; sara.heimer@headagent.se +46761681711